De nieuwste Disney film is Raya and the Last Dragon – Raya en de Laatste Draak. Er is niet alleen een film maar ook een LEGO serie en leuke spullen van Hasbro. We bekeken de film en amuseerden ons ook met het speelgoed.

Raya and the Last Dragon – De film

De film is te bekijken op Disney+. We maakten het ons gezellig in de zetel met ons zeven en zaten vol verwachting. De film stelde niet teleur, hij is heel erg grappig met hier en daar wat trieste momenten en de boodschap die overkwam naar onze kinderen is dat je elkaar moet vertrouwen.

“The world’s broken, you can’t trust anyone.”

“Maybe it’s broken, because you don’t trust anyone.”

Mijn mening als 35 jarige is dat het een heel fijne film is. Ik ga hem zeker nog eens opnieuw bekijken. Hij zit niet in mijn favorieten en ik was nu ook niet weggeblazen toch is hij heel goed en super fijn om met het gezin te bekijken. Ik ben wel heel benieuwd wat ik ervan ga vinden na de tweede keer, ik merk dat dit soms nodig is om films echt tot zen waarde te kunnen schatten. Hoe dan ook, mijn gevoel over deze film is heel positief en ik ben blij dat ik hem zag samen met mijn gezin.

De film heeft geen typische Disney liedjes, waar ik in andere films wel super fan van ben. Ook al heb ik het niet echt gemist tijdens het kijken ervan.

“Raya en de laatste draak” van Walt Disney Animation Studios, voert ons naar Kumandra, een wereld waarin mensen en draken lang geleden in harmonie naast elkaar leefden. Toen een plaag het land bedreigde, offerden de draken zich op om de mensheid te redden. Als hetzelfde kwaad 500 jaar later opnieuw terugkeert, gaat Raya in haar eentje op zoek naar de legendarische laatste draak, hopend dat die het verscheurde land en het diep verdeelde volk kan herenigen. Tijdens haar reis ontdekt Raya dat er méér dan een magische draak nodig is om de wereld te redden – zonder vertrouwen en onderlinge samenwerking tussen mensen zal dat niet lukken. In “Raya en de laatste draak” trekt de strijdvaardige Raya – wier humor net zo scherp is als haar zwaard – ten strijde tegen het kwaad met de magische draak Sisu. Ze krijgen steun van de 10-jarige, gewiekste ondernemer Boun, de formidabele reus Tong en de straatbende van de peuter Noi. – nl.disney.be

LEGO Raya en de Laatste Draak

We hebben drie LEGO sets van Raya en de Laatste Draak. We kennen ondertussen de kwaliteiten van LEGO en al onze kinderen zijn super fan. De kinderen zijn heel enthousiast erover, behalve één minpuntje, de baby van de film zit er niet bij, de aapjes wel.

HASBRO Raya en de Laatste Draak

Deze sets hebben we:De kindjes zijn fan, sinds we ze in huis hebben spelen ze er continue mee. Dat zal natuurlijk gaan afzwakken na verloop van tijd maar het is degelijk en goed van kwaliteit dus het zijn blijvertjes. Tuk Tuk  is echt geweldig schattig trouwens!

De LEGO Film 2
Hoe tem je een draak 3 Film + Nintendo Switch Spel

Comments are closed.