Ralph, gekend als Wreck-It Ralph heeft een tweede film uit! Wreck-It Ralph 2 oftewel Ralph Breaks the Internet.

Officiële trailer van Ralph Breaks the Internet

Wat wij vinden van Wreck-It Ralph 2

Eerlijk is eerlijk, wij zagen de eerste film niet! En ja nu ben ik wel super benieuwd naar die eerste film. Deze film vond ik alvast kei goed en met momenten echt hilarisch grappig! Het duurde eventjes voor ik helemaal om was. De wereld waarin Wreck-It Ralph leeft en hoe het is weergegeven boeide me wel vanaf het begin.

Toen het verhaal echt op gang kwam en Ralph en zijn vriendin Vanellope von Schweetz het Internet binnen gingen, daar allerlei figuren tegenkwamen, werd het voor mij echt enorm boeiend. Ik was meermaals luidop aan het lachen! Heerlijk hoe de wereld van het internet werd weergegeven. Er waren kantoorgebouwen, winkelcentra en louche wijken waar je spammers en andere zaken tegen komt. Echt geweldig leuk gevonden!

Het moment waar Wreck-It Ralph hulp kreeg van alle Disney prinsessen, die dan nog eens stuk voor stuk prachtige zelfspot vertoonden was gewoonweg magisch hilarisch. Vanaf dat moment werd ik echt fan! Een absolute aanrader om te gaan zien dus.

Ralph Breaks the Internet kan je nu ook op dvd of Blu-Ray kopen, en ook de eerste film, Wreck-It Ralph, is beschikbaar!

Informatie – Ralph Breaks the Internet

“Ralph Breaks the Internet” laat Litwak’s videospelletjes-arcadehal achter zich en waagt zich aan de onbekende, alsmaar groeiende en spannende wereld van internet – nog onzeker of die de destructie van Ralph zal aankunnen! Videospel-slechterik Ralph (stem van John C. Reilly) en mede-buitenbeentje Vanellope von Schweetz (stem van Sarah Silverman) moeten hun leven riskeren door naar het wereldwijde web te reizen, op zoek naar een wisselstuk om Vanellope’s videogame Sugar Rush te redden. Zonder goed te beseffen waar ze aan beginnen, vertrouwen Ralph en Vanellope op de burgers van het internet – de netizens – om hen de weg te wijzen, onder wie websiteondernemer Yesss (stem van Taraji P. Henson), die het hoofdalgoritme en het hart is en ziel van de trendmakende site “BuzzzTube.”

Speelt sinds 12/12/2018 in de cinema’s en duurt zo’n 112 minuten.

Incredibles 2
Zombies

Comments are closed.