Exact een jaar geleden gingen we ook naar de Magische Winterwerken in Toverland. Dit jaar kregen we opnieuw de kans en omdat het er gewoon zo tof is reden we met veel plezier (en wat nalu’s) richting Toverland in Nederland.

Bekijk het artikel en de vlog van Magische Winterweken in Toverland in 2017 hier.

Ook nu hadden we een dag vol pret en konden we gerust nog langer blijven! Al verlang ik nu wel eens naar Toverland in de zomer, vooral omdat ze daar in de zomer ook een heel groot water-speel-gebied hebben. Maar nu, over Toverland in de winter. Ze hebben daar de Magische Winterweken en deze zijn ook echt de moeite.

Magische Winterweken in Toverland

 

Toverland heeft meer dan genoeg activiteiten in de winter

Toverland heeft twee grote binnen-speel-hallen waar er enorm veel te doen is voor groot en klein. Er zijn grote attracties zoals een bobslee baan en een achtbaan voor kinderen en ook de gewone binnenspeeltuin zaken waar ze kunnen klimmen en glijden.  Dus ook als het echt heel slecht weer is met regen en al kan je binnen enorm veel doen.

Buiten zijn er twee grote achtbanen open en nog wat kleinere attracties. Maar het allerleukste vinden wij is dat ze er marshmallows uitdelen die je kan roosteren boven een heerlijk heet vuur.

Bekijk de vlog van de Magische Winterweken in Toverland

Natuurlijk heb ik ook weer enkele beelden gemaakt, kijk maar:

Foto’s van onze dag in Toverland

Magische Winterweken in Toverland Magische Winterweken in Toverland Magische Winterweken in Toverland Magische Winterweken in Toverland Magische Winterweken in Toverland Magische Winterweken in Toverland Magische Winterweken in Toverland Magische Winterweken in Toverland Magische Winterweken in Toverland Magische Winterweken in Toverland Magische Winterweken in Toverland Magische Winterweken in Toverland Magische Winterweken in Toverland Magische Winterweken in Toverland

Comments are closed.