Wie jarig is trakteert! Op mijn eerste blog van vandaag kon je al lezen dat ik vandaag jarig ben! Een uitstekende dag om nog eens iets super cool weg te geven aan jullie, mijn lieve lezers!

PLAYMOBIL PORSCHE 911 GT3 CUP

Playmobil Porsche 911 GTC Cup

Ik geef toe, ik ben helemaal geen autokenner of liefhebber. Dat hoeft gelukkig niet om te genieten van kinderen dat spelen met een Playmobil Porsche. Zelfs onze 15 maanden oude baby kan daar al super leuk mee spelen. Dan loopt ze hier al “brrrrrr”en rond. Heerlijk! Wij hebben namelijk ook al een Playmobil Porsche, hier rijden er zowel stoere ridders, boeren als prinsessen mee rond.

PLAYMOBIL PORSCHE 911 GT3 CUP

Echte racehelden halen hun hart op met de Porsche 911 GT3 Cup, het recentste paradepaardje in het PLAYMOBIL-racingteam. Deze volbloed racewagen is tot in de details uitgewerkt net zoals zijn grote broer. Hij valt op met zijn coole buiten- en binnenlichteffecten, supersnelle prestaties en in hoogte verstelbare achterspoiler. 

Voor jong en oud, van klein naar groot. 
Het echte model is zo’n 4,5 meter groot, terwijl het speelgoed broertje met zijn 26,5 cm naar de finish racet. 

Korte pitstop
De mecanicien staat klaar aan het commandocentrum en kijkt alvast uit naar je volgende pitstop. Dankzij een bak vol gereedschap vervangt hij in enkele seconden je banden, maar hij heeft nog een extra paar handen en ogen nodig! Branden al de lichten nog? Check! Race je podiumplaats tegemoet en neem de gouden beker trots in ontvangst.. 

Van de Porsche 911 GT3 Cup werden sinds 1998 al 3.031 exemplaren geproduceerd, wat van hem de meest populaire en meest verkochte GT raceauto in de wereld maakt. In 2017 rijdt deze snelheidsduivel voor de eerste maal mee op internationale circuits.

PLAYMOBIL PORSCHE 911 GT3 CUP

Win de Playmobil Porsche 911 GTC Cup AFGELOPEN

Ik mag maar liefst TWEE lezers blij maken met een Playmobil Porsche 911 GTC Cup!

Wat kan je daar voor doen? Je kan deelnemen op meerdere manieren, je kan ook meerdere kansen wagen:

  • Hieronder een comment geven
  • en/of
  • Kijken op de Facebookpagina
  • en/of
  • Kijken op Instagram

Deze wedstrijd loopt tot en met dinsdag 30 mei 2017 20u. De winnaars krijgen een persoonlijk bericht en worden hier genoemd. De winnaars zijn Eva De Clercq en Iris.

There are 40 comments Reageer!

Comments are closed.