Elke maand valt er via de facebookpagina van VTech een verrassingsbox te winnen. Elke maand geeft VTech aan twee (!!) deelnemers een verrassingsbox weg, wat je daarvoor moet doen kan je hier lezen.

Verrassingsbox VTech Mama ABC Blog

Omdat ik VTech blogkampioen 2017 ben kreeg ik vorige maand zo’n verrassingsbox opgestuurd. Groot feest hier thuis! De kinderen waren onder de ondruk van de grote van het pakket en hebben het maar al te groot uitgepakt. Kijk de Instagram Stories beelden hier opnieuw:

Wat er allemaal in onze verrassingsbox zat

Verrassingsbox VTech Mama ABC Blog

VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup – Speelfiguur

Deze Paw Patrol Reddingspup werd meteen door mijn twee middelste zonen toegeeigend. Ze zijn beide zot van Paw Patrol dus dat kwam super goed uit. Het is een kei tof stuk speelgoed een grote hond met botjes dat je hem werkelijk kan voeren. Op elk bot staat er een letter en een tekening, de hond vertelt welke letter erop staat. Er zijn verschillende standen om af te wisselen! Kei tof speelgoed, de botten kan je ook makkelijk opbergen in zijn buik.

Verrassingsbox VTech Mama ABC Blog

Hier kan je de Paw Patrol Reddingspup kopen.

VTech Zoef Zoef Dieren Koala – Speelfiguur

Eerlijk is eerlijk door al het grote overheersde speelgoed was dit Koala Zoef Zoef diertje wat aan de kant geschoven. Gelukkig kon deze even afwachten bij onze andere Zoef Zoef dieren collectie en na een paar dagen heeft onze baby dit nieuw Zoef Zoef diertje ontdekt. Ook mijn oudste dochter is er heel blij mee want ze is tegenwoordig nogal fan van Koala’s. Kiki Koala is een toffe aanwinst voor onze collectie.

Hier kan je de Zoef Zoef dier Kiki Koala kopen.

VTech Kidizoom Action Cam 180 – Multifunctionele Camera

De Kidizoom Action Cam 180 werd meteen meegenomen door mijn oudste zoon. Hij ging er meteen mee op de trampoline gaan springen. Geweldig speelgoed dit voor ontdekkende – stoere – jongeren. De kwaliteit van de foto’s en filmpjes is wel niet om in een magazine af te drukken maar het fun gehalte is wel aanwezig. De baby vindt het vooral leuk om selfies te nemen, hilarisch.

Verrassingsbox VTech Mama ABC Blog

Hier kan de Kidizoom Action Cam 180 kopen.

VTech Little Love Kruip met mij Baby – Babypop

Deze pop werd vanzelfsprekend door mijn twee dochters meteen uitgepakt. We hebben poppen in overloed hier maar wonderlijk nog geen enkel dat echt kan kruipen. Ze kruipt dus sindsdien dagelijks kei schattig door mijn living. Ze kan praten en motiveert om mee te doen. Zowel de oudste als jongste dochter vinden ze geweldig.

Verrassingsbox VTech Mama ABC Blog

Hier kan je de Kruip met mij baby kopen.

VTech Baby Toet Toet Speelstuurtje

Hoe leuk het er ook uitziet ik heb dit speelgoedje stiekem in de drukte van het moment achter gehouden. Al heeft de baby dit onlangs ergens ontdekt en was ze al druk aan het stuur aan het draaien en muziek aan het maken. Toch blijft dit speelgoedje in de verpakking en gaan we er binnenkort een ander (pasgeboren) kindje mee blij gaan maken op babybezoek.

Hier kan je het Baby Toet Toet Speelstuurtje kopen.

Verrassingsbox VTech Mama ABC Blog

Ook zin gekregen om zo’n verrassingsbox uit te testen? Hou de facebookpagina van VTech in het oog!

Veel liefs,

Sofie

 

There are 2 comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.