Mijn dochter is een echte My Little Pony fan. We gingen al reeds naar de My Little Pony bus waar er allerlei leuke spelletjes waren en afgelopen zondag gingen we naar de film kijken! De première hebben we helaas aan onze neus voorbij moeten laten gaan omdat ik aan het genieten was van mijn man in Maasmechelen. Zelf vind ik die pony’s ook geweldig, ze zijn vrolijk, kleurrijk, grappig, overal aanwezig, inventief en ze staan voor vriendschap. Yes, ik ging dus met plezier mee naar de film. Samen met de geboortemeter van mijn dochter gingen we dus kijken naar de My Little Pony, de film. Wie mijn YouTube kanaal volgt zag het al passeren in de weekvlog. Zeker eens gaan kijken dus!

My Little Pony de Film Mama ABC Blog

My Little Pony, de film

De film begint met de Pony’s zoals wij ze kennen: Heel erg druk, vrolijk en in de weer om een groots feest te starten! Het feest wordt verstoord door Storm King, hij wil de magie van de pony’s stelen om zelf alle machten en krachten te bezitten. Dit is natuurlijk buiten de pony’s gerekend. Zo belanden ze in een avontuur en gaan ver weg van Equestria, zelfs tot in een heuse onderzee wereld waar er zeemeerminnen leven.

In My Little Pony: de Film beleven de zes bekende pony’s hun spectaculairste avontuur ooit! De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony’s samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

My Little Pony de Film Mama ABC Blog

Wat wij van My Little Pony de film vinden

Ik heb de film gezien samen met mijn dochter van zeven en haar geboortemeter. Mijn dochter vond hem heel erg leuk, dat zie je in de weekvlog.  Zelf vond ik hem ook goed, hij is spannend en heeft vaak grappige momenten wat het altijd extra fijn maakt om te kijken. Ik waande me even in de heerlijke wereld van de Pony’s, helemaal geslaagd.

De film speelt momenteel nog in de cinema’s en is daarna op DVD te verkrijgen.

Pinkie Pie Zeemeermin

Er is ook een speelgoedreeks rond gemaakt met onder andere en onderwaterwereld en een Pinkie Pie Zeemeermin. Die laatste hebben wij en mijn dochters (en zonen!) vinden ze geweldig. Ze mag, natuurlijk, gewoon mee in bad en dan begint ze automatisch te zwemmen en ze geeft licht. Een heel tof ding.

My Little Pony de Film Mama ABC Blog

Veel liefs,
Sofie

Comments are closed.