Het leven van een loser of eigenlijk origineel “Diary of a Wimpy Kid” van de Amerikaanse schrijver Jeff Kinney een populaire boekenserie. Vooral onder tieners heel populair, wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 165 miljoen boeken verkocht en er zijn ook reeds vier films verschenen. De films gaan dus over de avonturen van het hoofdpersonage Greg Heffley.

De uitgever van de dvd’s is 20th Century Fox Home Entertainment. Die maken wel meer leuke films zoals bijvoorbeeld The Boss Baby.

Het leven van een Loser DVD Mama ABC

Het leven van een loser

Diary of a Wimpy Kid is gebaseerd op een reeks kinderboeken en vertelt de avonturen van de schooljongen Greg Heffley, die er alles voor over heeft om populair te worden bij zijn klasgenootjes. Hij begint zijn beste vriend Rowley, een slimme en mollige maar ook wat klunzige jongen, te ontwijken om zijn reputatie te verdedigen. Zijn verlangen naar populariteit komt Greg al snel duur te staan waardoor hij zich eenzaam gaat voelen…
Leef mee met de komische avonturen van Greg dankzij deze vrolijke film waarin de grappen elkaar in een snel tempo opvolgen. Een blij moment voor het hele gezin!

Het leven van een loser kopen op bol.com

Het leven van een loser 2: Roderick Rules

Greg Heffley is terug met nieuwe krankzinnige avonturen! Deze keer moet hij zijn grote broer Rodrick trotseren, die tot alles bereid is om van zijn leven een hel te maken. Ondanks de pogingen van hun ouders om hen te verzoenen, blijven de twee broers voortdurend ruziemaken. Greg zal alles in het werk moeten stellen om de valstrikken van zijn broer te verijdelen en het hart van de mooie Holly te veroveren.

Het leven van een loser 2, Roderick Rules kopen op bol.com

Het leven van een loser 3: Een hondenleven

De favoriete ‘loser’ uit de populaire boekenreeks is terug met een komische nieuwe film! Het is eindelijk zomervakantie. Greg (in het boek Bram) verheugt zich al op zijn ideale vakantie: de hele dag binnen zitten met de gordijnen dicht en gamen. Zijn ouders denken daar echter heel anders over: hij moet naar het zwembad, de boekenclub en zelfs een vader-zoon kampeerweekend. Dus bedenkt Greg een list: hij doet alsof hij een baan heeft bij de vereniging waar Holly, op wie hij een oogje heeft, lid van is. Maar als de waarheid naar boven komt, moet Greg zich op hilarische wijze zien te redden uit wat een hopeloze situatie lijkt.

Het leven van een loser 3, een hondenleven kopen op bol.com

Het leven van een loser 4: een flutvakantie

De meest recente verfilming gaat over een flutvakantie. Daarin zie je hoe de beginnende puber op roadtrip trekt met zijn familie en, hoe kan het ook anders, loopt volledig uit de hand in totale chaos. De film is heel erg grappig en ook best herkenbaar wat het extra hilarisch maakt.

Pak je koffers maar voor een rondreis door Amerika die helemaal uit de hand loopt!Oma wordt 90 en naar aanleiding van haar verjaardag beginnen Greg Heffley en zijn gezin aan een roadtrip die ze nooit meer zullen vergeten. Greg heeft namelijk een plan. Hij wil de trip gebruiken om naar een game-beurs te gaan en zo (eindelijk!) beroemd teworden. Hij zorgt ervoor dat het gezin de weg kwijtraakt en dat is het startsignaal voor complete chaos… De film is gebaseerd op een van de best verkochte boekenseries aller tijden.

Ik kende de serie boeken wel al, ik wist dat ze er waren maar had ze zelf nog niet gelezen. Mijn ervaring met de film is heel fijn en hij leverde een leuk gezinsmoment op. Mijn oudste zoon is nog maar net acht geworden, puberen is dat zeker nog niet dus  ik ben benieuwd wat voor avonturen ons allemaal te wachten staan over een aantal jaren.

Ik ben ook heel erg benieuwd wat jullie van de boeken en films vinden en of jullie al reeds pubers in huis hebben. Laat een reactie na in de comments!

Koop het vierde deel ook op bol.com

Oh, en ik heb nog heel fijn nieuws: Ik geef een pakket weg!

AFGELOPEN Winactie Het leven van een loser

Bij ons leverde de film alvast heel fijne, gezellig film momenten op!

Het leven van een Loser DVD Mama ABC

In het pakket zitten er leuke goodies van Het leven van een loser en de vier dvd’s! Dus ook de nieuwe dvd van de vierde film “een flutvakantie.” Die film is pas verkrijgbaar sinds 11 oktober dus nog bijzonder nieuw. Sla  je slag!

Je kan meedoen op twee manieren:

  1. Comment hieronder
  2. Comment op de facebookpagina

De winnaar zal ik bekend maken, hier in dit artikel en privé per mail. Je kan deelnemen tot en met 30 november 2017 20u. Heel veel succes! – Winnares is Marian B. zie deze comments.

Veel liefs,
Sofie