Kinderen veilig meenemen in de auto of in andere vervoersmiddelen is een must. Maar praktisch is dat niet altijd makkelijk, denk aan reizen, een taxi nemen, kleinere auto’s, carpoolen. Het is niet altijd evident om een goede autostoel mee te nemen, zo’n ding is heel vaak lomp en neemt gewoonweg enorm veel plaats in. Wel, de mifold en de hifold zijn de oplossingen!

Wat is de mifold

De mifold is een verhogingskussen dat 10 keer compacter maar even veilig is dan een klassiek verhogingskussen en dat de gordel aanpast aan de grootte van het kind, in tegenstelling tot het klassieke verhogingskussen dat het kind in de positie van een volwassene brengt.

Het gebruik van de mifold is eenvoudig en snel. De installatie gebeurt in 4 stappen:

  1. Dies de breedte aangepast aan de lichaamsbouw
  2. Ik plaats de mifold op de autozetel en laat het kind op de mifold plaatsnemen
  3. Steek de gordel in de daartoe voorziene gleuven van de mifold en ik klik de gordel in de veiligheidshouder.
  4. Ik pas de maat van de Quick-Clip™ aan de grootte van het kind aan.

De hifold

De hifold is iets minder compact dan de mifold maar wel compacter dan een doorsnee autostoel!


hifold is de Werelds meest verstelbare autozitje. De hifold bevat de unieke “MultiFit™”-technologie. De hifold is de enige autozitje die afzonderlijk kan worden versteld op 4 punten, de stoelbreedte (3 instellingen), de lichaamsbreedte (3 instellingen), de hoofdbreedte (3 instellingen) en de hoogte (9 instellingen). hifold is ideaal voor de volgende situaties : Carpoolen, grootouders hebben niet altijd het nodige materiaal om de kleinkinderen veilig in de auto mee te nemen, huurauto’s, op reis, …

Zowel de mifold als de hifold zijn dus uitermate geschikt voor gezinnen die vaak reizen en toch een veilige omgeving willen creëren voor de kinderen. Ook ideaal voor gezinnen die geen eigen auto hebben maar wel eens gebruik maken van bv een taxi. Of zelfs voor de oma’s en opa’s die heel af en toe kleinkinderen meenemen in hun auto, zo staat er geen lompe autostoel in hun huis in de weg.

Dé oplossing voor veel bagage op reis!(Opent in een nieuwe browsertab)
Ga eens met je gezin naar een natuurhuisje(Opent in een nieuwe browsertab)

Comments are closed.