Ik hou ervan om mijn outfit af te werken met leuke accessoires. Mijn voorkeur gaat heel vaak uit naar opvallende oorringen of een opvallende ketting. Maar soms, mag het ook wat subtieler zijn! Ik draag graag (felle) kleuren en dan is het soms wel fijn om gewoon iets kleins te dragen van juwelen. Ik ben zelf een enorm fan van de juwelen van Pandora.

Pandora Juwelen, Juwelen met emotionele waarde

Pandora juwelen vertellen iets

Het leuke aan Pandora juwelen is voor mij persoonlijk dat ze iets vertellen. Ik heb het dan namelijk vooral over de verschillende bedeltjes, volgens mij is dat ook het gekende aan de hele Pandora juwelenlijn. Er zijn super veel verschillende soorten bedeltjes, van gewone cirkels tot voorwerpen en wat je ook maar wil. Volgens mij kan iedereen een heel persoonlijke pandora armband samenstellen met zelf uitgekozen bedeltjes.

Zelf heb ik al heel wat bedeltjes verzameld in mijn leven. Ik heb er voor elk kindje één, ik kreeg er met valentijn en met de huwelijksverjaardag van mijn man, …. Voor elke gelegenheid kan je wel een bedeltje vinden.

Pandora Juwelen, Juwelen met emotionele waarde Pandora Juwelen, Juwelen met emotionele waarde

Toon met Pandora bedeltjes wie je bent

Ik ben zelf een enorme Disney fan en jaja, Pandora heeft ook een super leuke Disney lijn. Echt immens veel leuke Disney bedels. Mijn twee nieuwste aanwinsten zijn de Minnie Mouse en de appel van Sneeuwwitje. Op die manier kan ik mijn liefde voor Disney heel subtiel bij me dragen tijdens een gewone dag op een gewone outfit.

Pandora Juwelen, Juwelen met emotionele waarde Pandora Juwelen, Juwelen met emotionele waarde

Verlanglijstje

Het nadeel aan de Pandora bedeltjes is dat je er nooit genoeg hebt. Haha, ja ik heb nog een hele verlanglijst welke ik wil hebben. Niet alleen bedeltjes maar ook de gewone ringen en armbanden. Ik kan wel zeggen dat het een beetje mijn zwak punt is, net zoals schoenen kan je hier nooit genoeg van hebben. Ik zou nog enorm graag een bedeltje hebben voor de leeuwenkoning, de kleine zeemeermin … bon ja nog veel van Disney eigenlijk en ook eentje dat in steken staat van body positivity.

Ik ben ook super fan van de Pandora Moments hangers, want voorheen kon ik enkel mijn bedeltjes dragen aan mijn armbanden en dat is niet altijd zo praktisch. Als ik vaak moet typen op mijn computer zit dat soms in de weg en dan is het veel fijner om ze aan mijn halsketting te dragen door middel van zo’n Pandora Moments hanger. Dat is een heel fijne toevoeging aan de collectie voor mij!

Ik denk het gezegd mag zijn dat ik wel een grote fan ben van de hele Pandora lijn. Het is ook wel makkelijk om deze cadeau te vragen en te geven aan anderen. Er is zoveel keuze voor iedereen!

Lees ook:
Ik draag mijn papa altijd dichtbij – asbedel

Comments are closed.