Wij trekken er enorm graag op uit met ons gezin. Soms zelfs met de schoonouders en soms ook de schoonbroers mee. Altijd gezellig en fijn. Maar niet altijd makkelijk om iets te vinden. Ons gezin telt al zeven personen! En als we dan nog andere mensen meenemen vinden we het vaak ook gezellig én voordelig om samen in één groter huis te logeren. Zo zijn wij altijd op zoek naar passende vakantiehuisjes en ontdekte ik onlangs natuurhuisje.be .

Natuurhuisje, logeren in een vakantiehuis midden in de natuur in europa

Een vakantiehuisje in het midden van de natuur

Ik keek even rond op de website van natuurhuisje en je hebt best wel wat keuze. Ze hebben huisjes over heel Europa dus als we ooit eens naar Italie gaan (ja, ik wou dat vorig jaar doen haha maar dat werd het toen niet) kunnen we met ons groot gezin in zo’n natuurhuisje terecht. Ik ben al volop aan het dromen, ik vind ze ook niet zo ontzettend duur. Ik zeg niet dat je geen goedkopere vakantie zult vinden maar dan heb je ook wel wat. Je moet maar eens gaan kijken op de website, en ik denk dat je even enthousiast zal worden als ik nu ben.

Als wij op reis gaan doen wij wel graag dingen zoals eens naar een stadje gaan, een marktje doen, naar een groter zwembad trekken of wat er dan ook te doen is in de buurt. Toch is het altijd heel fijn als onze vakantieverblijfplaats in de natuur staat, dat is gratis entertainment en ideaal voor onze vijf kinderen. Sinds we de dakkoffer hebben kunnen we ook wat extra materiaal meedoen zoals de stepjes en rolschaatsen.  Maar zelfs zonder die extra dingen is logeren midden in de natuur met kinderen een super goed idee. Ze kunnen er ravotten, dingen ontdekken, bomen klimmen (als dat er mag natuurlijk), lekker heen en weer lopen om al hun energie kwijt te spelen. Na een dagje in de natuur slapen ze allemaal super rustig en kan je nog wat extra quality time inplannen met elkaar.

Natuurhuisje, logeren in een vakantiehuis midden in de natuur in europa

Ik zie zelfs dat er huisjes zijn waar huisdieren toegelaten zijn, dus ideaal als je bijvoorbeeld een hond hebt. Nuja ik denk dat ik mezelf duidelijk gemaakt heb: Ik ben enthousiast en we gaan er zeker eens een toffe reis mee boeken! Ik kan al niet meer wachten. Momenteel weten we nog niet zo goed waar we naartoe gaan volgende zomer, maar het begint bij mij wel te kriebelen om het te boeken. Ik denk dat het ook wel nodig is, zo een dik half jaar op voorhand. Graag ga ik wel ergens naartoe waar de kans op mooi zomers weer wel groot is.

Bomen planten door een natuurhuisje te boeken

Super leuk is ook dat er bomen geplant worden als je een boeking maakt, kijk maar:

Natuurhuisje, logeren in een vakantiehuis midden in de natuur in europa

 

Comments are closed.