Nou zeg, na mijn laatste blog over mijn strijd tegen de kilo’s moest ik wel wat actie ondernemen. Dus kwam er een loopband. Al ging het niet zo simpel als dat ene zinnetje. Ik had namelijk al veel langer mijn zinnen gezet op een loopband. Het duurde helaas wel eventjes om mijn man ook overtuigd te krijgen. Mijn man woont, uiteraard, ook in ons huis en hij zag het niet zitten dat er een loopband in onze living zou komen te staan. We hebben namelijk geen kamertje over waar we een loopband kwijt kunnen en onze living is open dus je zou dat over zien staan. Nu, omdat ik zo aanhoudend ben en omdat mijn man zo  lief is staat er nu dus een loopband in onze living te pronken. We hebben de speelhoek wat anders geïnstalleerd om plaats te maken voor de loopband.

loopband fitnessking dendermonde mama abc blog

Loopband Physio Sport 1.0 model 2018

Nu, de keuze van loopband was niet zo simpel. Er is heel veel keuze maar uiteindelijk wist ik wel wat ik wou en ook bij welke winkel ik het zou halen. Een facebook-vriendin heeft ook een dergelijke loopband en is er heel erg tevreden over. Ook dat hielp bij mijn keuze. Maar ik vind vooral, een loopband is toch iets dat je niet zomaar kan kopen om erna te retourneren. Een loopband moet goed en duurzaam zijn, goedkoop is niet altijd beterkoop.

Ik koos om de Physio Sport 1.0 te kopen bij Fitnessking Dendermonde en wel om deze redenen:

  1. Fitnessking is een familiebedrijf en ik heb een zwak voor familiebedrijven. Ik heb er de laatste tijd verschillende ontmoet en telkens weer hoor je die passie en de band van de mensen die er werken. Ja, dat steun ik heel erg graag!
  2. Er is ook gewoon heel erg veel keuze bij dat bedrijf en ze helpen je waar nodig. Heb je een vraag? Dan krijg je een passend antwoord.
  3. In hun groot aanbod hebben ze verschillende merken, wat betekend dat je een goede gerichte keuze kan maken. Niet elk merk is geschikt voor iedereen.
  4. Zoals ik al zei in puntje twee: Advies. Vraag hen zeker om advies als je niet goed weet welke loopband voor jou ideaal is. Het is geen goedkope aankoop dus kan je maar beter zeker zijn voor je koopt.
  5. Ze verlenen een heel goede service zo is er gratis levering en installatie.
  6. Ik heb nog niet nodig gehad maar ze staan ook in voor een goede service na verkoop. Dat is ook heel wat waard!

loopband fitnessking dendermonde mama abc blog

Levering en installatie van mijn loopband

Ik wil het nog even duidelijk hebben over die levering en installatie. Toen ik op zoek was naar een loopband was dat wel iets waar ik schrik voor had. Ik wist niet wat ik me kon voorstellen bij een levering van een loopband, uiteindelijk bleek dat heel vlot te verlopen. De afspraak van levering werd gemaakt en ik werd die dag ook verwittigd wanneer de installateur bij me zou zijn. Hij reed vlotjes de doos met de loopband in naar binnen en begon gezwind aan het uitpakken ervan. Ik  heb niets moeten doen en achteraf zat ik ook niet met een berg afval want dat nam hij terug mee. De installatie ging heel erg vlot, ik kon me zo voorstellen mocht ik dat moeten doen het zeker vijf keer ging duren. Hij plaatste hem waar hij moest staan en stelde loopband nauwkeurig af. Hij toonde me hoe alles in zijn werk ging en zodra hij weg was kon ik beginnen met lopen. Ik ben dus een heel erg tevreden klant.

loopband fitnessking dendermonde mama abc blog

Wie mijn weekvlogs volgt zag de loopband al even voorbijkomen in deze vlog.

Plan van aanpak

Eerst en vooral is het doel van de loopband om elke dag mijn 10 000 stapjes te halen. Dit doe ik door middel van goed doostappen op de band, nog niet door te lopen. Dit lukt tot nu toe vrij vlot, er is een tablet houder op de loopband voorzien wat maakt dat ik dan gewoon een serie of film kan kijken!

loopband fitnessking dendermonde mama abc blog

Ik hou jullie heel graag op de hoogte hoe de loopband me bevalt in een volgend artikel!

Veel liefs,
Sofie

Comments are closed.