Mijn man is niet de simpelste om cadeautjes voor te kopen. Dat kon je hier al regelmatig lezen. Ofwel is het veel te duur, ofwel heeft hij het alweer zelf gekocht ofwel is het iets dat ik hem niet wil geven. Hij wil niets krijgen dat niet nuttig is, nouja iets leuks voor op zijn bureau te plaatsen mag altijd maar euh ja dat kan ook niet jaar na jaar na jaar na jaar. Dus ging ik dit jaar opnieuw op zoek naar enkele leuke dingen.

Lees meer: Cadeautip voor mannen: Een sexy overhemd

Radbag ideaal voor originele cadeautjes

Daarbij  kwam ik uit op een voor mij al gekende webwinkel: Radbag. Daar hebben ze tal van toffe, originele en ook heel handige producten voor vrouwen, mannen en kinderen. Je kan heel makkelijk aanduiden voor wie je een cadeautje zoekt en hoeveel het mag kosten. Ideaal, makkelijk en handig. Ik koos dus “voor hem” en scrollen maar! Er is heel erg veel leuks te koop, ik koos er drie geweldige dingen uit. Nouja, ik vind ze toch geweldig en hoop dat hij er ook  heel erg blij mee zal zijn met Kerstmis.

Radbag cadeau voor hem

Scarab 5 in 1 Gereedschapuitrusting

Ik weet dat mijn gek ik is van dergelijke nuttige en toch coole dingen! Het kost ook maar 12,95 euro.

Nu vraagt men zich zeker af wanneer je de Scarab nodig hebt, nou het antwoord daarop is heel simpel: zodra de Scarab 5 in 1 gereedschapuitrusting uitgespreid in vol ornaat voor je ligt, dan ziet het er uit als een oud-Egyptische Scarab-achtige kever . Okee, het ziet er zwaar goed uit, het gekartelde metalen voorwerp heeft een kracht van een veelzijdige keverkracht, maar daarnaast heb je ook nog de vijf handigste gereedschappenbinnen handbereik die iedereen dagelijks nodig heeft. De Scarab bestaat namelijk uit een knijptang , een kabeltang , een mes, een vijl, en een schroevendraaier. Zo kan je in de toekomst zonder omweg naar de garage (“ik moet eerst nog mijn gereedschapkoffer halen lieverd”) de redder in nood spelen wanneer je naaste voor een onoplosbaar technisch probleem staat.

Interactief glow t-shirt

Dit cadeautje weet ik niet zo heel goed wat hij ervan zal vinden. Zelf vind ik het geweldig leuk maar of het veel gedragen gaat worden valt af te wachten. De prijs is 24,95 euro.

Wat dat te betekenen heeft? Heel gewoon: op dit T-shirt kun je met licht schrijven (of laten schrijven). Met de meegeleverde UV-stift of nog beter, met de zaklamp/het licht van je smartphone. Daarna is je boodschap tot vijf minuten zichtbaar, voordat ze vanzelf verbleekt en het interactieve Glow T-shirt zogezegd gereed is voor een nieuwe invoer. Dat biedt natuurlijk ongekende mogelijkheden, van niet mis te verstane aanmaningen tot de spontane uitwisseling van telefoonnummers of supergeheime geheime codes, die alleen jij en een paar uitverkorenen begrijpen. Of compleet zinloze dingen (dat moet ook af en toe). Hoe, wat en wanneer ligt helemaal aan jou, jouw buitensporige creativiteit of die van jouw vrienden. 
Conclusie: zelden was een gadget meer aantrekkelijk als het interactieve Glow T-shirt.

Get Shit Done poster van MottosPrint

Deze poster vind ik geweldig om aan de muur boven zijn bureau in onze living te hangen. Nu hangt het er vol met kleurrijke tekeningen van de kinderen en ik zie dat er geweldig goed inpassen. Dit heb ik gekocht voor 24,95 euro.

Ik hoop heel erg dat hij er blij mee zal zijn, dat shirt twijfel ik een beetje maar denkt het wel anders had ik het niet gekozen. Ik ben ook nog in twijfel of ik hem een horloge cadeau zal doen van horloge.be hij heeft nu een smartwatch maar dat past niet altijd bij wat hij draagt. Nouja, het hoeft niet dit is ook al genoeg natuurlijk.

Bij Radbag hebben ze ook kei toffe dingen van unicorns, echt iets voor de oudste dochter hier dus misschien ga ik daar nog wat bij bestellen ….

Kenden jullie Radbag al?

Liefs,
Sofie

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.