Vorig jaar was ik zo’n enorme fan van de I am Danielle collectie in Hunkemoller , hier kan je mijn artikel terugvinden. Dus toen ik zag dat er dit jaar opnieuw een samenwerking aankwam was ik super nieuwsgierig en enthousiast. En ze stelt gelukkig niet teleur! Ook dit jaar is super goed. Deze keer ging ik niet enkel voor de lingerie maar ook voor de swimwear en wauw wat hebben ze prachtige stukken.

Ik kocht dit:

☀️ Bikinitop Galibi in maat C85
☀️ Bikinibroekje Galibi in maat 3XL
☀️ Badpak Galibi in maat 48
☀️ Bralette Meryem in maat XL
☀️ Hoge boxerstring Lenis in maat 2XL

@sofielambrecht_♬ Touch It (Gun Boosted) – Midi Blosso

Swimwear + Buikje

Een bikini kopen is voor velen onder ons een uitdaging. Ik merk op dat een bikini vaak een drempel is waar een badpak dat net iets minder is. Dit omdat de buik ook gezien wordt. Ik snap het maar als je erover gaat nadenken zijn veel van onze angsten niet gegrond. Stel dat je een buikje hebt, in een badpak is dat ook zichtbaar. Ok ja, er ligt een laagje stof over maar dat gaat niet jouw buikje helemaal gaan verstoppen. En dan nog, waarom zou je geen buikje mogen hebben? We zijn vrouwen en vrouwen komen in alle soorten en maten, ook met buikjes dus.

Gelukkig is de I am Danielle collectie van Hunkemoller ook heel erg geschikt voor vrouwen met buikjes.
Eigenlijk is het best heel simpel, met een hoog taillebroekje zit je goed. Je voelt je veilig omdat je buik vervat zit in het bikini broekje en het ziet er kei goed uit! En zoals je kan zien bij dit broekje “Galibi” gaat het een beetje in en v-vorm vooraan wat nog extra goed is omdat dit zo een diagonale lijn creëert op mijn buik. Een diagonale lijn over de buik (of eender welk lichaamsdeel) laat het smaller lijken. Horizontale lijnen laten iets breder lijken.

Een tankini is vaak ook heel gegeerd door vrouwen met een buikje, want het lijkt heel hard op een badpak.

Summer Love – Een zomer vol zelfvertrouwen
Body Love – In zes weken meer zelfacceptatie

Comments are closed.