Het plussize model Danielle van Grondelle heeft de handen in elkaar geslagen met Hunkemoller en een collectie ontworpen! De collectie bestaat uit heerlijke mooie bh’s en slipjes, ook geschikt voor curvy dames met een maatje meer. Zoals ik dus. Ik trok met heel veel zin richting Hunkemoller en begon te passen. De collectie omvat ook badmode maar deze heb ik niet gepast, indien je daarvoor interesse hebt kan je hier even kijken (of hier voor NL).

Danielle van Grondelle is een plus size model en ik volg haar super graag op Instagram. Ik was meteen enthousiast toen ik hoorde van haar samenwerking met Hunkemoller! Hunkemoller was vroeger mijn go to winkel was voor lingerie. Toen ik voor het eerst zwanger werd ben ik gestopt met daar te gaan omdat ik er toen mijn ding niet meer vond. Dat is meer dan 10 jaar geleden, geen idee hoe het nu zit met hun zwangerschaps- en borstvoedingsbh’s. Dus nu sinds heel lange tijd opnieuw naar binnen gegaan met het doel om de I am Danielle collectie te bekijken, te passen en te kopen!

I am Danielle – Hunkemoller

Ik pastte het meeste van de collectie, onderaan dit artikel staat de video waarin je alle beelden ziet. Er is ook een super mooie body maar ik kreeg deze niet dicht onderaan, niet omdat het ding te klein was maar omdat ik niet met twee handen onderaan op een bepaalde manier geraak om de knoopjes dicht te maken. Yep, ik heb het geprobeerd en ik gaf het op. Gelukkig ging de rest wel super vlot aan en scoorde ik een setje, een broekje en een nachtkleedje.

Alles wat ik gepast heb zit heel erg goed. Er zijn twee bh’s met zo een extra reep stof onderaan. Ik vind het super mooi op foto’s van andere vrouwen maar bij mij rolde dat stukje stof naar boven toe en tja dat is natuurlijk niet de bedoeling. Die bh’s heb ik om die reden niet gekocht.

Bij het kopen van BH’s is het heel belangrijk om je maat goed te kennen: BH maten.

Ps bij de foto’s: Ik heb een tepel cover op.

Plus size bikini’s en badpak van Amazon

Comments are closed.