Kennen jullie al de de 20th Century Fox / Dreamworks animatiefilm: The Boss Baby? Nee? Hoog tijd dat je hem leert kennen want hij is echt geweldig.

Sinds 6 september is hij uit op DVD, haal hem maar vlug in huis want hij is te leuk om niet te hebben.

The Boss Baby

The Boss Baby

The Boss Baby gaat over een zeven jarig kindje (Tim Templeton) dat perfect gelukkig is als enig kind bij zijn mama en papa. Tot zijn mama zwanger is en de baby niet zomaar geboren is maar met de taxi aankomt, compleet met aktentas. We zien een heel nieuwe – hilarische – wijze waarop kindjes in de wereld komen.  The Boss Baby heeft een missie, namelijk de CEO van Puppy Co stoppen met het uitvoeren van zijn plan om een nieuwe knuffelbare puppy te lanceren.

The Boss Baby is een Amerikaanse computeranimatiefilm uit 2017 onder regie van Tom McGrath. De film is losjes gebaseerd op het prentenboek uit 2010 met dezelfde naam van Marla Frazee.

De film is heel goed gemaakt, de animatie is geweldig, de attitude van The Boss Baby, Tim en de andere personages zijn geweldig uitgewerkt en geanimeerd. Hij is enorm grappig voor zowel mijn jonge kinderen als voor mezelf.

The Boss Baby

Wat zit er in de film?

Als we voorbij de gewoon heel erg leuke en grappig film kijken komen er zaken aan bod als het aanvaarden van een extra kindje in het gezin. Niet elk kind is daar meteen heel blij mee, het gaat om opnieuw de plaats zoeken binnen in het gezin. Daar komt bij kijken dat er routines veranderen, er is nu namelijk een baby om rekening mee te houden. In de film heeft Tim het voornamelijk lastig met het avondritueel dat er plots anders uitziet. Het gaat om evenwicht vinden samen met elkaar. Maar, zoals ik al zei, kijk vooral de film gewoon omdat hij zo geweldig goed gemaakt en grappig is.

Film voor het hele gezin

Ik heb hem gezien samen met mijn kinderen van 7,5 jaar, 6,5 jaar, 5 jaar, 3,5 jaar en 18 maanden. Ze hebben hem allemaal uitgekeken (wat niet altijd evident is!), zelfs de 18 maanden oude baby vond hem interessant – ze zit momenteel wel in een fase waarin ze heel blij is om (andere) baby’s te zien haha. Er zitten zeker ook fijne zaken in verwerkt om de volwassenen net dat tikkeltje meer te entertainen.

The Boss Baby

Wij vonden hem echt de moeite waard! Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vond als je hem al gezien hebt.

Comments are closed.