Woehoe mijn dochter keek er al enkele weken naar uit en nu hebben we ze eindelijk in huis!

Bekijk in deze video de unboxing van de nieuwe L.O.L. Surprise poppetjes. Mijn dochter is er super blij mee (dat mag ook wel na twee weken er elke dag naar vragen haha).

L.O.L. Hairgoals kopen? Klik hier.

De poppetjes waarmee er elke dag gespeeld worden in huis hebben een make-over gekregen. De L.O.L. Suprise doll’s zijn nu ook te verkrijgen met écht haar.

 

12 fantastische stijlen

Ben jij ook zo dol op verrassingen? Dan zul je versteld staan van de L.O.L. Surprise #Hairgoals serie! Van nieuwe verrassingen, tot nieuwe looks tot compleet nieuwe manieren om uit te pakken, de Hairgoals serie draait helemaal om transformatie. De L.O.L. Surprise!  #Hairgoals poppen hebben écht haar en zijn klaar om hun nieuwe looks te laten zien. Er zijn ook twee rare edition poppen met ‘molded hair’ en zeldzame glitters. Knotjes, staartjes, kort of lang – ontdek alle 12 fantastische stijlen! Klaar voor nog een ontdekking? Geef jouw L.O.L. Surprise! pop een flesje of stop haar in bad voor een spannende waterverrassing, inclusief kleurverandering.

Hairgoals LOL Dolls Suprise Doll

 

15 Verrassingen

De L.O.L Surprise #Hairgoals poppetjes zijn verpakt in een haarlakbus, die maar liefst 15 verrassingen bevat! Van krulspelden tot fashionable outfits en van toverspiegel tot stijlvolle schoenen – met de L.O.L. Surprise #Hairgoals kun je eindeloos mixen en matchen! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de haarlakbus ook nog eens transformeren tot salonstoel, display, poppenstandaard of een handtas waarin je jouw favoriete #Hairgoals poppetjes overal mee naartoe neemt. Verzamel alle 12 figuurtjes en ga voor stijl met L.O.L. Surprise! #Hairgoals.

  • Elke L.O.L. Surprise Hairgoals wordt geleverd met 15 verrassingen in een haarlakbus
  • De haarlakbus verandert in een salonstoel, display, poppenstandaard en tasje
  • Geef je pop een flesje of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken!
  • Verzamel alle 12 figuurtjes – 10 poppen met ECHT haar en 2 poppen ‘molded hair’ en zeldzame glitters

L.O.L. Hairgoals kopen? Klik hier.

Lees ook: L.O.L. Surprise! Huis

#Hairgoals Makeover Series 1 #Hairgoals Makeover Series 1 #Hairgoals Makeover Series 1

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.