Als verrassing kregen we het L.O.L. Surprise! Huis thuis opgestuurd.

L.O.L. Surprise Huis

Ik raad je eigenlijk gewoon aan om deze vlogs te bekijken:

In het begin van deze vlog zie je het huis even terwijl de kinderen ermee spelen:

L.O.L. Surprise! Huis

In een wereld waarin baby’s het voor het zeggen hebben, weigeren kleine rockers een dutje te doen en voeren klassenvertegenwoordigers actie voor ‘gratis pizza op vrijdag’! In deze wereld is werken hetzelfde als spelen. Niets is saai, want alles is een tikje verrassend en verbazend!

L.O.L Surprise! Huis is de ultieme plek om te chillen voor L.O.L Surprise!-poppen. Het is tijd om te verhuizen! Pak 85+ verrassingen uit om de inbegrepen, exclusieve familie te verhuizen naar het L.O.L Surprise! Huis.

L.O.L. Surprise Huis

Gemaakt van echt hout, 3 verdiepingen, 6 kamers en een werkende lift! Het buitenterras bevat een echt zwembad voor koud water, een hottub voor warm water en een zandbak voor L.O.L Surprise! Pets. Op de benedenverdieping vind je de woonkamer met een echt werkende lamp en de keuken met een tafel, stoelen en koelkast. De eerste verdieping bevat een slaapkamer en de badkamer. In de slaapkamer staan stapelbedden en een mandenwieg. In de badkamer vind je een toilet dat spoelgeluiden maakt en een bad met paarse regen. Op de tweede verdieping bevindt zich een reusachtige inloopkast met een rek met hangers voor alle outfits van je poppen en een kaptafel met echte laden voor opslag! De poppen kunnen via de wenteltrap naar het dak gaan, met een heliplatform en een patio die van dag naar nacht verandert!

  •  L.O.L Surprise! Surprise-huis bevat 85+ verrassingen!
  • Houten huis met meerdere verdiepingen (90 cm hoog en 90 cm breed)
  • Tot de interactieve onderdelen behoren een werkende lift, lampen en geluiden op de drie verdiepingen; een echt zwembad, spa en zandbak
  • L.O.L Surprise! exclusieve familie (pop, Lil Sister, Pet)
  • Bewegende truck en meubels om uit te pakken
  • Wenteltrap, dag-en-nacht-patio en heliplatform op het dak

L.O.L. Surprise Huis

Onze bevindingen

Het is natuurlijk heel geweldig om zo’n groot pakket te geven aan een kind. Zeker als ze al lang zot zijn van L.O.L.  Dolls. Het is wel prijzig (meestal ergens rond de 200 euro). Je hebt er natuurlijk wel veel voor in de plaats, maar toch het is een dingetje. Nu, we hebben het bij schrijven iets meer dan een week in huis en mijn dochter heeft er al heel wat uren mee gespeeld. Ook mijn zonen spelen ermee en vinden het fantastisch dus in dat opzicht valt de prijs wel mee natuurlijk.

L.O.L. Surprise Huis

 

Het huis is tot in de puntjes afgewerkt ook de achterkant heeft een design meegekregen. Er zitten verschillende zaken in met lampjes, wat je bij doorsnee andere poppenhuizen niet hebt. En er zitten ook nog een paar poppen bij dat je kan unboxen. De L.O.L. Surprise ervaring is helemaal compleet met dit huis.

Het L.O.L. Surprise! Huis kopen kan je hier doen.

Meer L.O.L. Unboxing video’s

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.