Wat een week, wat een week.

Op de bijeenkomst van WW was er 1 kg bij! MMM toch teveel paaseitjes gegeten, maar ze hebben gesmaakt! Die kilo krijgen we er wel terug af. Ik ga proberen om me niet meer zo te focussen op die laatste 2 (nu 3 kg) want ik raak er een beetje gefrustreerd van. Ik blijf gezond eten en bewegen en zien wel wanneer de weegschaal zin heeft om te zakken. Ik voel me goed en dat telt nu even.

Na de WW-bijeenkomst reed ik door naar het zwembad voor mijn eerste les AQUA BOOTCAMP! Wat een belevenis was dat! De instructeur is geweldig! Grappig en aanmoedigend. De enige man van de sessie 😊. We waren met een twintigtal vrouwen om gedurende 45 minuten te zweten in het water! Ja geloof me maar, zweten heb ik gedaan. 45 minuten lang lopen, rondjes draaien met de benen, armbewegingen… en volgende keer (8 mei) komen er gewichten bij! Het was echt super leuk maar ook super zwaar! Ik heb een kwartier nagetrild van de inspanning.

Zondag stond me een me-moment te wachten. Ik kreeg bij Kreatos een make-over. Om 11 uur werd ik in Oostkamp verwacht en om 18u stapte ik als een herboren vrouw buiten! Ik had inspraak in wat er moest gebeuren maar liet de kapper zijn gang gaan. Mijn haar werd gekleurd en geknipt. Achteraf werd ik geschminkt. Het was zeer leuk om eens verwend te worden! En wat een complimenten krijg ik nu! Ik straal gewoon. En ik heb bijna nooit make-up aangehad en heb zelfs vorig jaar alles wat ik had, weggegooid omdat ik het niet gebruikte en het allemaal uitgedroogd was maar vandaag ben ik toch wat gaan kopen: mascara, potloodje, oogschaduw en gekleurde dagcrème. Eén van de komende maanden ben ik met mijn voor en na te bewonderen in het blad van Kreatos maar hieronder kan je de NA al zien, ik ben er echt fier op! Het geeft je toch echt een boost!

Belangrijke Mededeling

Omdat ik, Sofie (eigenaar van deze blog), me niet meer achter WW kan stellen heb ik beslist om het verhaal van Geertrui hier af te ronden. Maar niet getreurd, wie Geertrui verder wil volgen kan dat doen via deze facebook pagina.

Geertrui, toch bedankt om hier wekelijks jouw verhaal te komen doen over WW. Het begon allemaal toen je hier het abonnement won voor een jaar WW. Ik  wens jou zoiezo het allerbeste toe!

Lees ook:

Body Positive – Omdat elk lichaam en elk mens liefde verdient
Gezonder leven met WW

Comments are closed.