Voor het eerst is de Disney Junior reeks Mickey and the Roadster Racers te zien in de bioscoop!

Afgelopen weekend ging ik kijken met mijn vier jongste kinderen (3 jaar, 5 jaar, 7 jaar en 8 jaar). Ik was super benieuwd hoe ze gingen reageren want deze specifieke serie kennen ze eigenlijk niet zo goed. Tijdens de film gingen ze er allemaal echt in op, in het bijzonder de jongens van 5 en 7 jaar, ze zaten met momenten echt op het puntje van hun stoel en deden mee met de spelletjes tussendoor! Alle vier waren ze achteraf enorm enthousiast, dus helemaal geslaagd zou ik zeggen.

Mickey and the Roadster Racers is ook echt aan te raden voor jonge kinderen, ze hoeven ook niet echt stil te kunnen zitten. Het is niet één lange film maar zes korte filmpjes met tussendoor spelletjes.

Mickey and the Roaster Racers Disney Junior

Van woensdag 1 mei tot en met maandag 10 juni is de populaire Disney Junior-reeks Mickey and the Roadster Racers voor het eerst te zien bij Kinepolis. Ontdek de avonturen van Mickey en zijn vrienden op het witte doek! In een nooit eerder geziene vertoning met leuke animatie tussendoor. Dat belooft spannend te worden. En om het voor de kids extra leuk te maken, krijgen ze een Mickey– of Minnie-hoofdband. Kortom, plezier gegarandeerd!

Klik hier door naar Kinepolis om een uitstapje te plannen.

Comments are closed.