Frozen Celebration loopt van 11 januari tot en met 3 mei 2020 in Disneyland Paris. Ik ging op bezoek en beleefde een magische dag met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff.

Wat er allemaal te doen is in Disneyland Paris rond Frozen

Disney Magic on Parade

De Frozen 2 parade “An Enchanted Journey” met heel veel dansers en een bijzondere parade wagen die Elsa en Anna vervoert. De parade is heel leuk om te zien, al vind ik persoonlijk de jurk van Elsa helemaal niet mooi én tijdens het dansen zie je niet alle personages goed, afhankelijk van waar je staat zie je de ene wat meer dan de andere. Zelf heb ik er zeker van kunnen genieten.

 

Frozen Musical

Een heerlijke Frozen Musical “A Musical Invitation” deze gaat door in de studio’s. De Frozen Musical vond ik geweldig, de decors zijn super mooi en ik was helemaal meegesleept! Hier vond ik Elsa haar jurk dan wel mooi, gelukkig maar.

Knuffelen met Olaf

Lekker knuffelen met Olaf. Je kan namelijk op de foto gaan met Olaf, daarvoor kan je een ticket trekken via de app lineberty. Dus je moet wel geluk hebben dat je vlug genoeg bent, maar het is echt de moeite! Ik heb zo genoten van het foto moment met Olaf, een herinnering dat voor altijd zal blijven.

Frozen Hapjes en Drankjes

Tijden de Frozen Celebration zijn er heerlijk hapjes van Arendelle, ook in dit seizoen zijn er specifieke hapjes te verkrijgen rond het thema. Ik heb alvast een cocktail geproefd en meer dan goedgekeurd. Echt leuk voor lekkerbekken, fijnproevers en Frozen fans!

Nog meer

Net zoals altijd zit er een heerlijk stukje Frozen verwerkt in de Stars on Parade en de Disney Illuminations. En natuurlijk zijn er ook exclusieve Frozen souvenirs te vinden in de shops.

Magic over Lake Disney

Op 24, 27 en 29 januari 2020 is er een Magic Over Lake Disney: The Frozen Edition. Dat vind plaats aan de oevers van Lake Disney bij Disney Village (gratis toegang).

Zin om naar Disneyland Paris te gaan? Kijk maar even op de website en boek daar makkelijk jouw tickets.

Maak het zelf

Plan je een tripje naar Disneyland Paris voor de Frozen Celebration of wil je gewoon thuis genieten van een het Disney gevoel? Maak zelf je eigen Frozen Disney Ears!

Overgewicht in Disneyland Paris

Comments are closed.