We zijn alweer midden november dus voor we het weten moeten we weer van het ene feest naar het andere gaan. Super leuk wel, maar de vraag die altijd blijft: Wat ga ik aandoen?! Help!

Omdat ik dit jaar goed voorbereid wil zijn, en niet last minute wil gaan shoppen om uiteindelijk niets meer te kunnen vinden, ben ik nu al eens aan het rondkijken. Zo kwam ik uit op wenz-mode.be en was aangenaam verrast. Ik shop super veel online maar ben nog nooit deze online kledingwinkel tegengekomen. Altijd blij als ik een nieuwe site kan toevoegen aan mijn favorieten want telkens op dezelfde site’s shoppen gaat ook vervelen, tijd om eens wat nieuws in huis te halen!

Lang leve online shoppen

Wat ik wel altijd super handig vind aan online shoppen of zelfs ook in een gewone winkel is dat ze er vaak meerdere zaken hebben. Dat je op één plaats kan zijn voor kleding, schoenen, juwelen, lingerie, … Het is maar zo makkelijk, dan betaal je maar 1 keer verzendkosten en als iets niet past hoef je het maar naar één adres terug te sturen. Ik ben super fan van online winkelen, je kan het veel meer op je gemak doen en bekijken en ook is het makkelijker om alle maten terug te vinden. Ik heb nu eenmaal geen maatje waar ik elke winkel zomaar kan binnenstappen en iets gepast kan vinden. Dus lang leve online shoppen!

Kleding voor de feestdagen zoeken

Ik draag sowieso heel erg graag kleedjes en jurkjes dus ik ben vooral daar naar op zoek. Bij Wenz gaan ze trouwens van maat 22 tot maat 56! Deze jurk hier vind ik wel super mooi bijvoorbeeld:

wenz-mode

Ik weet alleen nog niet zo goed welke stijl ik wil. Kerstavond is onder ons gezin dus dan mag het wel iets comfortabeler. Op kerstdag gaan we naar mijn zus en mijn mama. Oudejaarsavond is bij vrienden en nieuwjaarsdag is bij mijn schoonouders. Ik denk dat bovenstaand kleedje ideaal zou zijn voor oudejaar of nieuwjaarsdag.

Wat ik heel graag draag zijn tulle rokken helaas vind ik die niet zo heel makkelijk, dus daar ga ik komende dagen of weken af en toe nog eens naar op zoek. Mocht je hiervoor een tip hebben dan hoor ik het graag.

Heb je nog wat extra zelfvertrouwen nodig dan raad ik je zeker aan mijn artikel over Body Positivity te lezen!
En als je net als ik ook Plus Size bent kan je zeker de blog van Josine “The bigger blog” aanraden!

Belangrijk bij kleding kiezen

Ik krijg heel vaak complimentjes over mijn kleding in combinatie met mijn plus size en curvy lichaam. Dit komt omdat ik heel veel verschillende soorten kleding gepast heb en nog altijd test ik eens iets uit. En dat is de tip die ook altijd meegeef: pas het eens! Echt, je kan maar weten waarmee je je goed voelt en waarmee je straalt als je het uitprobeert. Als je dit doet en blijft doen dan weet je na een tijdje welke modellen en kleuren je super goed staat en waarin je je ook goed voelt. Zeker met de feestdagen vind ik het enorm belangrijk om me goed te voelen in mijn kleding. Zeker als het met vrienden en familie is dan mag het allemaal heel ontspannen en gezellig zijn en daar hoort fijn zittende kleding zeker bij.

Als je naar een feestje moet van het werk die niet zo heel lang duurt kan je wel eens kiezen waarin je net iets minder comfortabel bent. Soms is dat gewoon ook eens leuk als je het super mooi vind natuurlijk.

Weet jij al wat je gaat aandoen met de feestdagen? Laat het me weten want ik zoek nog veel meer inspiratie!