Nu de kinderen niet naar school kunnen lijst ik even onze favorieten van VTech op om de kinderen te laten spelen én ook nog te laten bijleren. Rondom mij zie ik alle ouders schema’s opstellen en oefeningen maken voor de kinderen die nu niet naar school kunnen gaan. Ze zijn bang dat hun kind stil zal blijven staan en zich zal gaan vervelen. Ik ben zelf helemaal voor vrije tijd en verveling maar ik snap dat je leuke opties wilt hebben. Een kind de tijd en vrijheid geven om alles te ontdekken is ideaal, zeker als je in zijn/haar omgeving kwalitatieve producten aanbied, zoals speelgoed van VTech. VTech zet namelijk heel hard in op educatief speelgoed. We zijn al jaren fan van VTech en blijven dit ook in deze moeilijke tijden.

MagiBook 3D

Binnen blijven en leren met VTech Speelgoed - Thuisonderwijs - Thuis leren met kinderen - Spelen en Leren

Het MagiBook van enkele jaren geleden kreeg een update: De MagiBook 3D, de werking is hetzelfde: in de harde kaft van het boek stop je een boekje naar keuze en je kind kan alles gaan ontdekken en zo enorm veel bijleren!

Codi, Mijn RoboDino

Binnen blijven en leren met VTech Speelgoed - Thuisonderwijs - Thuis leren met kinderen - Spelen en Leren

Met Codi de RoboDino kunnen kinderen zelf het gedrag van Codi programmeren. Ze kunnen een combinatie maken van hoe de robot zicht voelt, hoe hij zich gedraagt en wat hij doet. Daarvoor hebben ze telkens de keuze uit 3 verschillende opties.

  • Jij bepaalt hoe ik me voel, met de stekels, dat is cool!
  • Maak kennis met verschillende muziekstijlen, gevoelens en karakters
  • Plaats drie verschillende stekels en zie hoe Codi danst en zingt
  • De set bevat 3 stekels per categorie: muziekstijl, gevoel en karakter
  • Maak 27 verschillende combinaties
  • Berg alle stekels op in het dino ei
  • 2 melodietjes en 32 gezongen liedjes
  • Stevig en duurzaam design
  • Regelbaar volume
  • Automatische uitschakeling

Mijn 1e 100 Woordjes

Ook kleine kinderen hebben soms eens nood aan extra uitdaging, zeker als ze normaal gewoon zijn om met leeftijdsgenootjes te spelen en dit nu wegvalt. Dan kan ik zeker deze twee boekjes aanraden. De twee boekjes bevatten telkens 100 woorden, allemaal voorzien van een mooie tekening en ze worden voorgelezen in het Nederlands en zelfs indien gewenst in het Engels!

Verenpret Pauw

Verenpret Pauw VTech Speelgoed Verenpret Pauw VTech Speelgoed

Ook deze is ideaal om de wat kleinere kinderen te triggeren! De kinderen kunnen de knijpers op de staart van de pauw bevestigen en zo maken ze kennis met emoties, vormen en kleuren. Je kan ook samen met de pauw op ontdekking gaan en zoekspelletjes spelen. Ondertussen leren ze ook nog leuke weetje bij over pauwen en kunnen ze luisteren naar vrolijke liedjes en melodietjes.

Meer over VTech

Spelen is het fundament voor de ontwikkeling van je kind. Een manier om de wereld te ontdekken, nieuwe dingen te leren, contact te leggen en zelfstandiger te worden. Om kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsfasen hierbij te helpen, ontwikkelt VTech technologisch hoogwaardige, educatieve en sprekende speelproducten. Dat doen ze samen met panels van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten. Zo sluit het VTech speelgoed perfect aan op de belevingswereld van jonge kinderen en wat ze leren op school.

Nieuwste pop van VTech is een jongetje en gaat graag in bad(Opent in een nieuwe browsertab)
VTech KidiTalkie(Opent in een nieuwe browsertab)

Comments are closed.