Contents
Ik kreeg van Bulthaup Gent de kans om een gezellige avond door te brengen samen met mijn vriendinnen. We mocht namelijk een avondje koken en dineren in de showroom te Sint-Denijs-Westrem. We hadden een geweldige tijd. Het was wel een beetje onwennig, koken in een keuken dat je niet gewoon bent. Om maar niet te spreken over de enorme etalage ruiten langs twee kanten. Maar ah, je vergeet dat na een tijdje en dan geniet je gewoon van de avond!
We hebben bewust voor eenvoudige, lekkere en gezonde gerechten gekozen. Zo hadden we een fijne gezellig tijd met genoeg ruimte voor een gezellig babbel.
Als voorgerecht hadden we bieten en wortel wraps besmeerd met een laagje Philadelphia Light en gerookte zalm. Daarnaast een zelfgemaakte advocado dip (advocado pletten, sambal, peper en zout) met broodstengels en komkommer reepjes. We dronken vers geperst sinaasappelsap. Heerlijk!
Het hoofdgerecht bestond uit een bloemkool en groene pizza. Dat zijn gezondere pizza’s omdat de bodem bestaat uit meer dan 60% bloemkool/groene groente en ze zijn heerlijk. Deze hebben we belegd met een basis pasta saus en daarop groenten en vlees naar keuze, we hadden:
Als dessert hadden we gezonde appeltaart dat bijzonder makkelijk te maken is! We vulden een glaasje met een bodempje van koekkruimeltjes, daarop vanille pudding en achteraf versieren met rood fruit. Gemakkelijk en gezond indien je gezonde koekjes gebruikt en de vanille pudding zoet met zoetstof!