Oefenen thuis met De Bijlesmeester

Ik leerde onlangs De Bijlesmeester kennen op het wijde web! Dat is een website waar je terecht kan om allerlei oefenmateriaal aan te kopen voor je kind indien daar behoefte aan is. De behoefte kan ontstaan uit verschillende noden, bijvoorbeeld wat extra oefenen in de vakantie, extra uitdagingen, verbreden, verdiepen, … Ik denk dat je als ouder je kind goed kent en weet waar je nood aan hebt, natuurlijk kan dat ook besproken worden op school. Nu, onze middelste zoon doet dit jaar zijn eerste leerjaar over en we vonden het wel fijn om in de grote vakantie wat te blijven oefenen op taal en rekenen, dit omdat hij heel vlug dingen vergeet en we merken dat hij baat heeft bij heel veel herhaling tot het er echt super goed inzit.

Thuis leren met De Bijlesmeester is handig voor de kinderen dankzij de verschillende kaartjes die beschikbaar zijn in de webwinkel.

Wij hebben werkboekjes in huis, maar er zijn ook andere materialen te verkrijgen zoals flitskaarten. Het is maar wat je leuk vind en nodig hebt.

Thuis leren met De Bijlesmeester

Thuis leren met De Bijlesmeester

Thuis leren met De Bijlesmeester

Ook kan je een bijlesmeester inhuren om echt bij je thuis te komen voor bijles. Hoe dit in zijn werk gaat weet ik niet want daar heb ik zelf geen ervaring mee maar hier kan je alle informatie terugvinden.

Verschillende werkboeken en materialen

De werkboeken vind ik wel heel fijn in gebruik, het is allemaal duidelijk zonder teveel poespas en achteraan staat de oplossing om te controleren. Ik vond het nu voor onze situatie wel heel handig en kan me voorstellen dat er nog kinderen zijn die hier voordeel uit kunnen halen. Voor kinderen die naar school gaan en die om een bepaalde reden dit extra materiaal kunnen gebruiken of zelfs voor gezinnen die thuisonderwijs geven. Zeker de moeite waard om het eens te bekijken indien daar nood aan is!

Thuis leren met De Bijlesmeester Thuis leren met De Bijlesmeester

Tips om te leren fietsen door onze ervaring(Opent in een nieuwe browsertab)
Buitenspelen in de regen – Activiteiten(Opent in een nieuwe browsertab)

Comments are closed.