Ik ben zeker geen gezondheidsgoeroe maar af en toe eens een fris gezond sapje gaat er wel binnen. Maar ik geef toe, de laatste tijd kwam dat er minder en minder van want zo’n groentesapjes en/of gemend met wat fruit erin vraagt toch heel wat werk. Groenten kopen, schillen/snijden/noem maar op en dan nog in de blender of andere apparaten stoppen. Achteraf moet je nog alles opruimen en afwassen. Dus hoe lekker en gezond zo’n sapjes ook zijn het kwam er veel te weinig van. Maar gelukkig heb ik nu sap.je ontdekt!

Verse sapjes kopen en thuis geleverd

Sapje is een webwinkel waar je heel wat verschillende verse sapjes kan bestellen! Ze zijn allemaal vers, slowjuice en koudgeperst van 100% biologisch fruit/groenten. De sapjes zijn puur en raw! Echt, beter kan ik het zelf niet maken vrees ik, of toch niet zonder heel mijn keuken in het sap te hangen.

Gezonde verse groentesapjes.

Verschillende mogelijkheden voor sapjes

Je kan de sapjes bestellen per stuk of in kuren, er is heel wat keuze kijk maar hier. Ik heb gewoon zelf losse sapjes en enkele shots besteld om af en toe te drinken wanneer ik er behoefte naar heb. Zo kan je verschillende sets kopen voor een Detox kuur, je kan kiezen tussen 6 verschillende Detox kuren. De ene smaakt voor mij al wat beter dan de andere maar dat is normaal en zo heeft iedereen zijn eigen voorkeuren. Ook kan je ze altijd een berichtje sturen mocht je een specifieke combinatie willen qua sapje. Dit heb ik nog niet gedaan.

Keurmerken en recycling

Alle ingrediënten van onze groentesappen, ook de kruiden, specerijen en zeewieren, zijn biologisch (SKAL) en vaak ook nog biodynamisch (via Demeter) gecertificeerd. Daarnaast wordt alle groente en fruit pulp die we overhouden van de sapjes gebruikt als biologisch dierenvoer voor de biodynamische geitenboerderij in het Amsterdamse bos. Zo kunnen de geiten, varkens, koeien en kippen genieten van gezonde voeding. Dit systeem past in een circulaire economie en die filosofie proberen we bij Sapje zo goed mogelijk na te leven. De materialen die we gebruiken bij het verpakken en verwerken van de groentesappen zijn 100% recyclebaar. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat je de glazen flesjes netjes weggooit in de glasbak zodat dit gerecycled kan worden.

Gezonde verse groentesapjes.

Hoe de sapjes bezorgd werden

Je kan vrij nauwkeurig de levering van de sapjes aanduiden op de website en deze komen diepgevroren aan. Je stopt ze gewoon meteen in de diepvries en ontdooit wat je nodig hebt! Er zit een handig papiertje bij met hoe en wat je het best doet met de sapjes zodat ze smakelijk opgedronken kunnen worden.

Ik ben hier alvast fan van!

Comments are closed.