23 maart trok ik samen met mijn liefste man richting Parijs voor een dagje Disneyland Paris. Ik ben een echte Disney fan altijd al geweest. Het moet niet gezegd zijn dat ik hier al wekenlang naar uitkeek. De laatste keer dat we naar Disneyland® Paris trokken was samen met de vijf kinderen én de grootouders.

We gingen niet alleen maar we namen een koppel vrienden mee. Dit omdat het gezellig is en omdat mijn man niet zo graag op rollercoasters zit en zijn vrouw ook niet dus handig om nooit alleen te moeten wachten. Het was een dag vol gezelligheid en magie.

We  zijn er niet blijven slapen, we reden dus op en af. Vanaf ons huis is dat te doen, we rijden er ongeveer 2u40min aan. We vertrokken om 5u45 en waren thuis rond 22u30, dit omdat de avondshow in de vroege lente nog niet zo laat begint.

Overgewicht in Disneyland Paris

Dagje Disneyland Paris

Marvel Superhelden Seizoen

We waren er dus net op de eerste dag van het Marvel Superhelden Seizoen.
Dit seizoen loopt nog tot en met 116 juni 2019, daarna is het de beurt aan de Lion King!
Dat het Marvel seizoen begonnen was merkten we vooral aan de grote standbeelden van de Superhelden in het Walt Disney Studios Park.

Disneyland Paris zonder kinderen 2019 Disneyland Paris zonder kinderen 2019

 

Walt Disney Studios Park

We begonnen onze dag in de Walt Disney Studios Park. Dit park werd geopend op 16 maart 2002 en ik was er nog maar één keertje, toen was ik zwanger van onze oudste zoon dus zo’n 10 jaar terug! Ik kon toen niet op de attracties wegens de zwangerschap dus er was heel veel nieuw.

De attracties die we deden

Als eerste namen we een Fastpass bij de attractie Ratatouille: The Adventure. Tijdens het wachten op onze tijd gingen we in de Twilight Zone Tower of Terror, en ik was meteen verkocht. Het was mijn eerste keer in deze attractie en het heeft nogal indruk gemaakt. Ik denk dat dit echt één van mijn favoriete attracties geworden is. Al is het natuurlijk moeilijk kiezen want de Ratatouille attractie blies me ook omver. Beiden dus enorme aanraders!

Ook gingen we allemaal samen in de filmstudio’s van Armageddon: les Effets Spéciaux, deze had ik al gedaan maar heb er ook weer van kunnen genieten.

Ik had graag nog de Crush’s Coaster en de Rock ‘n’ Roller Coaster starring Aerosmith gedaan maar helaas waren de wachttijden die dag extreem lang.

Disneyland Paris Sofie Lambrecht Disneyland Paris Sofie Lambrecht

Disneyland Park

Ook hier waren de wachttijden die dag enorm hoog maar dat weerhield er ons niet van om een fijne tijd te hebben. We hebben eigenlijk enorm genoten van de tijd, op het gemak een hotdog eten op een terrasje in de zon met uitzicht op het hét Sleeping Beauty Castle. Meer moet dat niet altijd zijn. Natuurlijk hebben we ook enkele attracties gedaan, niet zo heel veel:

  • ‘it’s a small world”
  • Alice’s curious labyrinth
  • Star Wars Hyperspace Mountain

Natuurlijk genoten we ook van van de Disney Stars on Parade en als kers op de taart de spectaculaire en sprankelende show Disney Illuminations. Oh en héél veel geshopt. Een geslaagd dagje Disneyland Paris als je het mij vraagt.

Disneyland Paris zonder kinderen 2019 Disneyland Paris zonder kinderen 2019

Disney Stars on Parade

Dé bekende Disney Parade doorheen het park, we zagen hem al verschillende keren maar hij blijft een topper! Een heerlijk moment van verwondering en zwaaien naar de bekende figuren die in levende lijve voorbij komen dansen. De sfeer is altijd heel fijn, positief en magisch. Eén van mijn favoriete momenten op een dagje uit naar Disneyland Paris.

Disney Illuminations

De nieuwe show op het einde van de dag, de eerste keer dat ik hem zag en één woord: Magisch. Echt wauw, ik heb mijn ogen uitgekeken en als ik niet aant meezingen was stond ik vast met open mond te kijken. Het is een must see, al is het maar alleen voor deze Disney Illuminations dat je naar Disneyland Paris zou gaan, het is de moeite waard. Het is een show met licht, muziek, vuurwerk en heel veel Disney magie. Ongelofelijk mooi uitgevoerd een topper!

Zin om naar Disneyland Paris te gaan? Kijk maar even op de website en boek daar makkelijk jouw tickets.

Overgewicht in Disneyland Paris
Autisme en ADHD in Disneyland Paris

Comments are closed.