En dat op groot scherm! Jaja, De Fabeltjeskrant is sinds enkele weken in een moderne versie te bewonderen in de bioscoop.

Wij waren te gast op de Première, voor mij een heel nostalgische beleving, voor de kinderen helemaal nieuw!

De Fabeltjeskrant is terug

De Fabeltjeskrant op groot scherm

De Fabeltjeskrant “De Grote Dierenbos-spelen” bracht me meteen terug  naar mijn kindertijd, wat hield ik van de Fabeltjeskrant en van Meneer de Uil. Het intro liedje kon ik nog woord voor woord meezingen en er even hard van genieten. Alle personage’s kregen een fantastische update om helemaal te passen in deze tijd maar toch zijn ze nog zoals ze waren. Ik ben heel blij met hoe de makers dit hebben aangepakt! De film omvat drie verschillende afleveringen.

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven en Meneer de Uil staat opnieuw paraat om uitgebreid verslag uit te brengen. Zo dreigt de picknick van Juffrouw Ooievaar in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen. Daarenboven verdwalen de andere dieren in het Enge Bos. En Stoffel heeft één grote droom. Hij wil namelijk leren vliegen. Op zijn verjaardag zorgen Ed en Willem Bever dat zijn droom werkelijkheid wordt. Als dat maar goed afloopt…! Maar Meneer de Uil vertelt ook over de opening van de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In deze spannende competitie nemen Team Zwart van Meneer de Raaf, en Team Wit van Juffrouw Ooievaar, het tegen elkaar op. Welk team zal dit jaar winnen?

De Fabeltjeskrant speelt in de bioscoop sinds 03/04/2019.

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.