Als groot gezin met vijf kinderen vinden wij kleding matchen super tof maar helaas lopen wij daarin regelmatig vast. Of ze hebben de kleinst maat niet of de grootse. Er is vaak wel iets waardoor het niet door kan gaan en das bijzonder jammer. Nu, ik heb daarvoor een kei toffe oplossing gevonden. Eentje die eigenlijk zo goed als altijd werkt!

Digitransfer shirts bedrukken

Stel zelf je kleding samen

Dat is namelijk gewoon via digitransfer zelf shirts uitkiezen en daarop een leuke tekst of iets anders laten plaatsen. Kei tof en biedt enorm veel mogelijkheden. Wij hebben onlangs vijf shirts besteld voor de kinderen, het was mijn eerste keer via Digitransfer en ja ik zocht wel kwaliteits shirts uit en ik kan je zeggen dat de kwaliteit echt kei goed zit. De kinderen zijn er super blij mee en wij als ouders ook. Het staat alvast kei goed op foto’s dus das ook een voordeel.

Wij hebben deze shirts besteld voor de kinderen, ik koos navy voor de jongens en sorbet voor de meisjes. Voor de vijf kwaliteitsvolle shirts met persoonlijke bedrukking kwam het op 54,75 euro wat dus kei goed meevalt vind ik!

Mama, ga je nu niet meer missen in onze namen?

Ik koos ervoor om gewoon simpelweg hun voornamen op de shirts te plaatsen. Het leek me een tof idee om de namen allemaal op een rijtje te zien én als bijkomstig voordeel hoef ik nu misschien niet eerste de vier andere namen te zeggen als ik iemand wil aanspreken. Haha, helaas werkt dat niet op die manier maar ik ben wel super blij met mijn keuze. De kinderen dragen de shirtjes heel graag en zijn er heel trots op!

Digitransfer shirts bedrukken

 

Misschien moet ik er toch nog twee bijbestellen voor mijn man en mezelf met iets rond mama en papa erop zodat we een compleet plaatje vormen. Nog even verder over nadenken. Voor mezelf weet ik wel enkele toffe ideetjes! Er zijn gewoon kei veel mogelijkheden en omdat je veel keuze hebt in kleuren en maten kan je eindeloos combineren en twinnen/matchen.

Er is meer dan shirts alleen

Wat ik ook kei tof vind is dat erin het aanbod ook dikke truien zijn maar vooral de petjes vind ik super tof! Ideaal ook om je kind vlug te herkennen op uitstapjes, neem een petje in een bijzonder kleur met eventueel een toffe tekst of symbooltje op en je zal je kind vlugger herkennen tussen een hoop mensen. Ook hier kan je voor een familie stijl kiezen en zien de mensen dat je bij elkaar hoort, wat ook handig is naar kleine kinderen toe. Zo weten de mensen meteen dat jij bij het kindje hoort.

Heel wat kant en klare designs

Weet je zelf niet zo goed welke tekst en/of tekening op je kledingstuk te plaatsen dan heeft Digitransfer ook heel wat toffe ideetjes kant en klaar. Je hoeft enkel nog maar het kledingstuk, kleur en de maat te kiezen en klaar is kees!

Lees ook: Elke week een gezinsfoto met vijf kinderen

Comments are closed.