Sofie Lambrecht Mama Blog Header

Een tijd terug deelde ik mijn twijfels over de naam van mijn blog. Dankzij jullie comments heb ik de knoop kunnen doorhakken.

De knoop is doorgehakt

Ik heb beslist om de naam van mijn blog te veranderen in mijn eigen naam: Sofie Lambrecht. Ondanks alle nadelen doe ik het toch. Dit omdat ik het al een hele tijd zo aanvoel. Ik volg meestal mijn gevoel, dus waarom zou ik dat nu niet doen? Ik ben Sofie Lambrecht en mijn blog is wie ik ben. Ik ben een vrouw en een mama, ik hou van uitstapjes maken met mijn gezin en ben creatief van aard. Ik kan niet “niets doen”. Wel kan ik enorm genieten van heel uitgebreid in bad gaan met een goed boek en een gezichtsmaskertje. Ik hou van foto’s bewerken voor Instagram en filmpjes maken voor YouTube. Mijn blog is een spiegel van wie ik ben. Dat was zo met Mama ABC en dat zal zo blijven met Sofie Lambrecht.

Voorbereidingen Sofie Lambrecht

Er komt binnenkort een nieuw logo aan en een nieuw kleurschema voor de blog. Qua indeling en inhoud zal er niets veranderen. Alles blijft hetzelfde. Mijn man zal binnenkort alle url’s vervangen door sofielambrecht.be en ervoor zorgen dat alles van mamaabc.be omgevormd zal worden zodat alles blijft werken.

Ik ben alvast heel enthousiast en blij dat de knoop is doorgehakt!