11 jaar Abel, 11 jaar mama⁠

♥️ Hij maakte me mama.⁠

☀️ Ik kan enkel met verwondering terug kijken naar 11 jaar geleden. Hoe fantastisch is het eigenlijk dat wij als mensen dit kunnen volbrengen. Opeens is daar een echt mens, eentje met emoties, met (huid)honger, met behoeftes en wij moeten daar voor zorgen. Hoe knap is dat eigenlijk van zomaar uit het niets worden we mama.⁠

♥️ Ik ben ongeloofelijk veel gegroeid, mijn wereld is zoveel groter geworden. Hij blijft me nieuwe dingen leren en laat me mee kijken door zijn ogen naar de wereld. Ik ben zo dankbaar dat ik me zijn mama mag noemen.⁠

🥰 Hij laat me wenen, boos worden, gefrustreerd zuchten maar bovenal laat hij me voelen wat onvoorwaardelijke liefde is.⁠

♥️ Abel, ik hou van jou en ik ben er zeker van dat we samen de moeilijkheden van het opgroeien en volwassen worden aankunnen. We can do this together.

Comments are closed.