De vierde schoolweek is alweer van start gegaan! Tijd dus om een update te schrijven over hoe het nu eigenlijk gaat met mijn kinderen en hun schoolcarrière.

 

View this post on Instagram

 

Bye kindjes, een fijne dag op school!⁠ ⁠ De eerste schooldag! De vakantie is gedaan, de kinderen gaan terug naar school. Voor mij voelt dat altijd wat dubbel. Ik tel niet verlangend af tot de eerste schooldag maar ik heb er nu ook geen afschuw van. Het is ok zo. Elke periode heeft zijn voor en nadelen!⁠ ⁠ Abel – 6de leerjaar⁠ Emma – 5de leerjaar⁠ Adam – 2de leerjaar⁠ Eden – 1ste leerjaar⁠ Anna – 2de kleuter⁠ ⁠ Ik hoop dat mijn kinderen hun draai gaan vinden dit schooljaar en zich nog meer kunnen thuisvoelen, zich ontplooien en groeien.⁠ ⁠ Veel succes aan alle kinderen en ouders!! Ik weet uit ervaring dat kinderen hebben die naar school gaan niet altijd rozengeur en maneschijn is. Maar: Yes you can!! En ik ben er voor je!⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #backtoschool #backtoschool2020 #creatingfromhome #awesome_surreal #enter_imagination #launchdsigns #creartmood #imaginativeuniverse #disneybe #disneylandparis #DisneylandParisPA

A post shared by Sofie ♥️ Creative Magic (@curses_and_kisses) on

Ze zijn eigenlijk allemaal echt goed gestart!! Dat is zo fijn als ouder, we hebben ook al jaren achter de rug waar het wat moeilijker ging. Wat volledig normaal kan zijn natuurlijk, het is weer aanpassen en zo dus alle begrip daarvoor. Ik ben wel super opgelucht dat ze allemaal goed gestart zijn en volgens mij hebben ze ook allemaal opnieuw hun plaatsje gevonden in de klas. Scheelt toch heel wat zorgen!

Kinderen naar de klas brengen

Ook ben ik super blij dat de corona maatregelen soepeler zijn, zo mogen we wel terug op de speelplaats om de kinderen af te zetten en op te halen. Dat heeft toch nog altijd mijn voorkeur. Al had de kinderen ophalen en afzetten aan de voorspeelplaats wel het voordeel dat het allemaal wat vlotter ging, maar ah ik ben natuurlijk graag wat langer bij mijn kinderen. Natuurlijk moeten we op het schoolterrein een mondmasker dragen maar dat is nu ook niet zo erg.

Luizen alarm

Nu de scholen terug op gang zijn is de kans op van die vervelende kleine beestjes terug groter geworden. Onze school heeft gelukkig nog geen luizen alarm de wereld in gestuurd maar ik neem wel mijn voorzorgen! Ik spuit 2 x per week de haren in van de meisjes met de Anti-Luizen spray van Silikom. Dus dan hopen we ervan gespaard te blijven! Het is ook super makkelijk aan te brengen, gewoon erop spuiten, even doorkammen en klaar.

 

View this post on Instagram

 

De derde schoolweek gaat alweer van start! Hier zijn de kinderen nog altijd even enthousiast en ik geniet enorm van hun verhalen na school. Ik ben elke dag dankbaar voor de goede school waar ze naartoe gaan.⁠ ⁠ Wij zijn gelukkig tot nu toe gespaard gebleven van de vervelende luizen. Een paar jaar terug hebben we er eens goed last van gehad. Ik hoop dat het zo blijft, om het zekerder te maken spuit ik regelmatig mijn kinderen hun haren in met het anti-luizen product van Silikom.⁠ Jij al last gehad van die vervelende beestjes? ⁠ ⁠ ⁠ The #ad guidelines for influencers are applicable in this collaboration. #sample #silikom @silikombe #belgianblogger #luizen #luizenbehandelen #luizenvoorkomen #luizenmoeder #luizenproductvanhetjaar #luizenshampoo #luizenspray #momblogger #momlife #mommylife #momsofinstagram #poux #preventionpoux #shampooingantipoux #silikomeluproduitdelannee #traitementpoux

A post shared by Sofie ♥️ Creative Magic (@curses_and_kisses) on

Ook interessant

Naar school vanaf 2,5 jaar – Wat wij merken
Informatie over Luizen
Kind in de klas afzetten is normaal

Comments are closed.