Zonder wallen feestdagen feesten beauty mamaabc abc mama blog

De feestdagen komen eraan en ook wij, mama’s en  papa’s gaan feesten! Dat is niet altijd zo eenvoudig met kleine kinderen, baby’s die hun slaap nodig hebben of andere omstandigheden als ouder. Ik gaf hier al in een eerder artikel enkele tips om de feestdagen aan te passen aan e kinderen zodat ook de ouders een fijne tijd hebben. Nu, feestdagen of niet, de kinderen gaan er niet speciaal van gaan doorslapen. Vaak zijn ze door de spanning nog wat gevoeliger ‘s nachts. Dat kan nog wel eens resulteren in wallen of donkere kringen onder de ogen. Gelukkig bestaat daar een oplossing voor. Vertel het niet door aan je baby.

Wallen laten verdwijnen met remescar

Remescar Wallen & Donkere kringen is een nieuw product van Sylphar.

Sylphar is een fabrikant van medische hulpmiddelen en cosmetische producten en begon in 2008 als een spin-off van een publiek genoteerd dentaalbedrijf. Onze focus ligt op het brengen van innovatieve, consumentvriendelijke producten die opvallen door hun revolutionaire applicatiemethodes. Het is onze missie om ieder jaar drie nieuwe producten en/of aanvullingen op de markt te brengen om zo onze groei te stimuleren.

Beloftes van Remescar

  • vermindert wallen en donkere kringen
  • onmiddellijk resultaat
  • klinisch bewezen doeltreffend

Zonder wallen feestdagen feesten beauty mamaabc abc mama blog

Dat het werkt en onmiddelijk resultaat heeft heb ik mijn eigen ogen zien op de demonstratie bij het persevent. Zelf kan ik het niet tonen aangezien ik zelfs ondanks jarenlange onderbroken nachten geen wallen heb. Dus maak ik er graag een lezer blij mee. Lees onderaan hoe je dit product kan winnen om te testen.

Een doeltreffende crème die wallen en donkere kringen onder de ogen onmiddellijk helpt te verminderen. De revolutionaire EYESYL technologie werkt onmiddellijk in op wallen en donkere kringen. De unieke combinatie van klei-mineralen en een bipeptide-complex verstrakt de huid, vermindert de vochtophoping onder de ogen en zorgt voor een micromusculaire pauze. Dit helpt de zwelling van de huid onder de ogen te verminderen en het verschijnen van donkere kringen tegen te gaan.

Aanbrengen

Hoe je het product kan aanbrengen staat uitgebreid beschreven op de verpakking.

Enkele tips en aandachtspuntjes

  • Het product werkt meteen en de werking verdwijnt als je het product wegwast met water.
  • Gebruik een mini beetje, werkt het niet voldoende kan je nog altijd wat bijnemen.
  • Wees spaarzaam.
  • Gebruik het niet elke dag maar hou het echt voor belangrijke gelegenheden.
  • Straal!!

Zonder wallen feestdagen feesten beauty mamaabc abc mama blog

WIN: Feestdagen zonder wallen AFGELOPEN

Ook jij kan stralen met de feestdagen zonder wallen! Het product is te koop in de webshop en bij de apotheek.

Waag zeker ook je kans om het product Remescar te winnen. Doe mee door hieronder een comment te geven.

Je kan een extra kans maken door het bericht dat op onze facebookpagina staat te delen.
Nog een extra kans door dit bericht te (re)tweeten (vermeld even @sofielambrecht zodat ik dat kan opvolgen).

De wedstrijd loopt af op 12 december 2016 om 20u. De winnaar zal hier bekend gemaakt worden. De winnaar is Annelies en werd op de hoogte gebracht.