me-time zoeken me time maandag mamaabc abc mama blog

Me-Time maandag is een rubriek waar ik verschillende mama’s aan het woord laat over hun Me-Time momenten. Ik ben ervan overtuigd dat we heel veel kunnen leren van elkaar. Zo kunnen we leuke ideetjes opdoen en creatief zijn in het creëren van Me-Time momentjes doorheen de drukte van het gezinsleven.

Me-Time Maandag, door Caroline

Caroline is een heel bondige dame. Haar antwoorden zijn lekker kort en to the point. Toch deden ze me iets. Me-Time is voor veel vrouwen (mama’s) lastig te vinden. Het is echt zoeken wat bij jezelf en je gezin past, waar de behoeftes zijn en hoe je deze kan invullen. Me-Time is iets dat vaak in beweging is, iets dat meegroeit en zich aanpast aan het gezin. Vele mama’s zijn daardoor nog op zoek naar de ultieme tip, wat absoluut niet erg is. Ik hoop dat deze “Me-Time maandag” serie inspiratie kan geven.
– Sofie, mamaABC

Wie is Caroline?

Caroline mama van vier kinderen. Mama vanaf maart 2009. Wij zijn samenwonend en trouwen eind dit jaar.

Hoeveel behoefte heb je aan Me-Time?

Ja daar heb ik af en toe wel behoefte aan.

Wat is jouw ultiem Me-Time moment?

Een bad nemen zonder gestoord te worden. Een les yoga.

me-time zoeken me time maandag mamaabc abc mama blog

Heb je genoeg Me-Time momenten?

Nee ik vind van niet.

Heb je elke dag of elke week kleine, stiekeme, Me-Time momenten?

Elke week. 1 uurtje yoga op donderdag. Heel stiekem ff een halfuurtje op toilet gaan kruipen en een snickers eten zonder te moeten delen.

Caroline haar tip voor Me-Time tijdens een gewone dag!

Ik heb geen idee. Ben zelf nog op zoek naar die tip

Heb je ook Me-Time momenten met je partner of vriend(in)?

Er mag toch wel wat meer verandering in komen.

Wil je nog iets kwijt over Me-Time?

Nee alles heb ik vermeld.

Bedankt Caroline voor het interview!
*De naam Caroline werd even geleend omdat de vrouw van het interview anoniem wenst te blijven.


Me-Time Maandag! Wil je zelf je mening geven over Me-Time, geef me een seintje (kan via mail op 
sofie@mamaabc.be) en dan stuur ik je de vragen door!

Comments are closed.