berg inground trampoline our happily ever after ohea

We waren al een hele tijd aan het nadenken over een cadeau voor het verjaardagsfeest. Een groot cadeau, eentje waar de meeste kinderen heel erg blij mee zouden zijn. Het mocht ook al wat meer kosten, want de prijs zou gedeeld worden. We hadden iets in gedachten tot ik opeens dacht aan een trampoline. Een trampoline, een grote voor in de tuin. Waar ze allemaal naar hartelust op kunnen springen. Ja, dat zou het worden. Dit stond dan ook op de uitnodiging voor het grote verjaardagsfeest. De mensen werden vriendelijk geïnformeerd, dat als ze iets wilden geven, dat liefst in de vorm van een centje om de trampoline mee te helpen betalen. Van harte bedankt trouwens aan iedereen die bijgelegd heeft. De kinderen (en wijzelf) hebben er elke dag plezier van. 

Een trampoline voor de kinderen

Echt, dat was een van mijn betere ideeën tot nu toe. Voor het verjaardagsfeestje zelf betekende dat veel minder stress aangezien ze hun cadeau al hadden. Maar vooral, het is gewoon super leuk. De kinderen gaan er elke dag op gaan springen. Allemaal vinden ze het even leuk. Ze gaan er wel allemaal anders mee om. Zo is Emma iets voorzichtiger en is Abel al aan het experimenteren met salto’s en zo. Ik kan ze geen ongelijk geven. Zelfs ik vind het nog altijd super leuk om te springen. Heerlijk gevoel én ook nog eens goed voor de conditie.

Berg Trampolines

Wij hebben een “groot” onderzoek uitgevoerd om te bepalen welke trampoline we wilden aanschaffen. We zijn langsgeweest bij verschillende speelgoedwinkels en hebben het internet bijna platgelezen erover. We hadden op voorhand enkele criteria bepaald aan dewelke de toekomstige trampoline moest voldoen:

  • Hij moest stevig én groot genoeg zij om al onze kindjes tegelijk te kunnen herbergen (toch op dit moment, dat zal wel wat veranderen als ze allemaal wat groter zijn)
  • Het moest een model worden zonder hoge poten, aangezien we dat beter vonden passen in onze tuin
  • Er moest een stevig net omheen zodat we ons geen zorgen moeten maken over kindjes die per ongeluk eraf gelanceerd worden door een iets te enthousiaste broer of zus.
  • De bouwkwaliteit van zowel frame als net, veren, springzeil, etc.. moest van hoge kwaliteit zijn opdat we niet over 5 jaar met een nutteloze hoop oud ijzer zouden blijven zitten.
  • Er moest voldoende garantie gegeven worden op de onderdelen zodat het geen slechte investering zou blijken als er dan toch iets zou stuk gaan.

Wij kwamen uiteindelijk uit bij het merk Berg. We kozen specifiek voor de “Berg Inground Champion Green met het Safety Net Deluxe”. Deze voldeed perfect aan onze verwachtingen.

berg inground trampoline our happily ever after oheaWe hebben voor Berg gekozen omdat ze écht wel kwaliteit bieden. We moesten wel eventjes ettelijke malen slikken toen we de prijzen zagen en deze vergeleken met gelijkaardige trampolines van andere merken. Maar we vergeleken ook de kwaliteit van de verschillende onderdelen, de garantie, de stevigheid van de palen, de sterkte van het net, … Ja, na deze vergelijking waren we er 100% zeker van dat we een trampoline van het merk Berg wilden aanschaffen. We hebben vervolgens contact opgenomen met de mensen die Berg trampolines verdelen in België. Ze waren heel vriendelijk en helemaal bereid om, intussen hadden we niet zoveel tijd meer voor het feest, te zorgen dat we zeker een trampoline hadden op tijd voor het grote feest. Echt, we zijn super tevreden van hun klantvriendelijkheid.

Inground + Safety Net Deluxe

We kozen voor een trampoline dat niet op de grond staat maar ingebouwd is. Nouja eigenlijk staan de pootjes wel gewoon op de grond. Het zijn in feite hele korte pootjes die dus gewoon op de grond staan en er niet in zitten. De kuil dat we moesten graven is zuiver voor het springen. Wij kozen voor inground omdat het (wij vinden dat toch) mooier is om te zien, we daaronder geen gras moeten afrijden en het makkelijker is om erop en eraf te geraken, ook voor onze 2-jarige peuter. Dit wel in combinatie met een net. Dat kan misschien onnodig lijken maar verkeerd terecht komen op de grond naast de trampoline wil niemand. Dus vermijden we dat door een stevig net. Ik heb mijn kinderen de afgelopen weken al voldoende geobserveerd op de trampoline en wat ben ik blij met dat net zeg. Ook schermt dat net de trampoline een stukje af van de tuin eromheen, want onze kinderen zouden er nogal vlug met verschillende stukken speelgoed of andere zaken, die er niet op horen, opzitten. Nu moet ik er ook over waken, maar dat is net iets makkelijker met maar 1 ingang.

berg inground trampoline our happily ever after oheaWij kochten trouwens de grootste ronde trampoline met een diameter van 430cm. Bram wou eerst een versie kleiner kopen, maar ik ben toch blij dat ik hem overtuigd heb. Onze tuin is er groot genoeg voor én met 5 kindjes blijft dat ook gewoon leuk als ze groter zijn. Ook stiekem heel fijn voor mezelf eigenlijk.

* Ahum ja, ik ben nogal enthousiast. We zijn tot een leuke samenwerking gekomen met het merk Berg. Maar wil je mijn enthousiasme begrijpen, kom ze gerust eens uittesten. Welkom 😉 maak wel op voorhand een afspraak. Ohja, ik hou wel van een chocoladecake of zo. Just saying.

There are 4 comments Reageer!

Comments are closed.