Een tijdje terug kregen we een super toffe doos toegestuurd. Mijn dochter deed deze open en was meteen verkocht. En ik ook. Kijk maar eens mee naar deze unboxing video:

Enchantimals zijn een groep leuke meiden (die half mens half dier zijn) die een heel speciale band hebben met hun beste dierenvriendjes en zelfs een paar karaktertrekken delen.
Ze delen een onbreekbare vriendschapsband en elk personage is pas compleet als het vergezeld wordt door hun dierensidekick. Ze zijn ook 1 met de natuur en als beschermers van hun thuis in het bos, gebruiken ze hun skills om het evenwicht te bewaren zodat alle levende wezens in vrede en perfecte harmonie kunnen samenleven. Samen leven ze dan ook in een fantastische wereld waar fun en avontuur heel belangrijk zijn.

Enchantimals, meer dan poppetjes

Enchantimals zijn leuke poppetjes om mee te spelen. Ze zien er mooi uit en nodigen echt uit om te spelen. Mijn oudste dochter speelt er zowaar elke dag mee, maar er is meer. Er zijn namelijk ook leuke filmpjes! Die filmpjes zijn te bekijken op play.enchantimals.com en ook veel op YouTube te vinden. Mijn dochter is er alvast dol op, ze speelt er heel graag gewoon mee en kijkt graag naar de filmpjes. Als ouder vind ik het ook altijd tof als die beide zaken gecombineerd kunnen worden.

Enchantimals Mama ABC

Mijn dochter speelt er graag mee omdat ze er mooi uitzien, omdat ze dierenvriendjes hebben en omdat ze leuke accessoires hebben zoals die verjaardagstaart. Ze kon niets bedenken dat ze er anders aan wou behalve dan dat ze de andere poppetjes in de reeks ook wil hebben. Een gelukkige dochter dus en een positieve review!

Enchantimals Mama ABC

Als ouder ben ik blij met dit speelgoed, het is iets wat het klein meisje in mij meteen rond laat huppelen van vreugde. Het speelgoed is heel mooi en fijn afgewerkt! Als je als ouder de “educatieve” toer op wil, zijn er naast het rollen- en fantasiespel met de Enchantimals, talloze openingen om over te gaan op praten rond dieren en natuur.

Vind jij ze ook zo leuk als wij? Je kan ze bij bol.com kopen!

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.