Brabantia bestaat reeds 100 jaar! Ik was er natuurlijk niet bij vanaf het begin maar sinds 10 jaar hebben wij een Brabantia vuilbak in huis en we willen nooit meer een andere. Ter ere van hun 100 jaar bestaan brachten ze een “Patrice” collectie uit met de iconische bloemen en de oranje kleur.

Wij hebben zo’n model waarin er een volledige vuilzak kan, vinden wij super handig. Daarin doen we dus al ons restafval, natuurlijk hebben we ook nog groen-afval, PMD, plastiek afval en ander kleine dingen voor containerpark bijvoorbeeld. Dus daarom zijn we super blij met de Bo Touch Bin Patrice, deze heeft namelijk twee vuilbakken om makkelijk te sorteren.

Brabantia Patrice Bo Touch Bin 100 jaar

Brabantia Patrice Bo Touch Bin 100 jaar Brabantia Patrice Bo Touch Bin 100 jaar

Bo Touch Bin Patrice

Deze Touch Bin vuilbak heeft twee aparte vuilbakken binnenin, eentje van 11 liter en een grotere van 23 liter. Perfect dus om de PMD en de plastiek te scheiden, of rest afval en groen afval, of  …..

Meer informatie over deze Bo Touch Bin Patrice kan je hier terugvinden.

Brabantia Patrice Bo Touch Bin 100 jaar

De andere producten dat je kan zien op de foto is de broodtrommel met schuifdeksel en een voorraadbus. Zo’n broodtrommel is kei handig in gebruik met kinderen omdat ze meteen goed sluit ook al doe je ze zelf niet goed dicht, het gaat zowat automatisch. En een voorraadbus is altijd handig, wij doen er havermout, granola, suiker en zout, … in.

Alle producten met het Patrice Design kan je hier terugvinden.

Brabantia Patrice Bo Touch Bin 100 jaar Brabantia Patrice Bo Touch Bin 100 jaar Brabantia Patrice Bo Touch Bin 100 jaar

Ik weet dat er veel mensen “zot” zijn van servies setjes met dergelijke bloemen motieven op dus ik kan me voorstellen dat veel mensen super blij zijn met deze 100 jarige collectie van Brabantia. Om heel eerlijk te zijn ben ik niet zo’n fan van het eerste uur maar nu de lente in huis is vind ik die producten ontzettend vrolijk in onze keuken. Het past super goed, veel beter dan ik dacht. Wij zijn er dus enorm blij mee: Praktisch en vrolijkt onze keuken op!

There is one comment

Comments are closed.