VIJF jaar geleden werden we voor het eerst echt mama en papa. Vandaag startte de dag met Abel zijn poep afvegen want hij had kaka gedaan. Erna wou ik knuffelen, maar Abel is geen knuffelaar. Hij was wel super blij dat het zijn verjaardag was! Maar hij wou toch zijn kroon, met zijn gekozen stof en afbeeldingen niet aandoen. En ook wou hij niet de kleding aandoen die ik voor hem klaar gelegd had, nee hij wou wat hij al een week aanhad. Een vijf jarige zoon in huis.

Abel is 5 jaar

‘s Namiddags had Bram verlof en we gingen, gewapend met een zak vol kroontjes, ballonnen, rietjes, grenadine en ijs samen zijn klasje verrassen! Abel wou ijs op zijn verjaardag en dat kreeg hij. Een gezellige bende, super leuk om al die kindjes te zien smullen van hun ijsjes. Geweldig.

Adam blijft bij de ijsjes staan.
Adam blijft bij de ijsjes staan.

Abel is 5 jaar

Na school reden we door naar dreamland waar hij op de troon mocht zitten en dan zijn verjaardagskado mocht uitkiezen van ons. Waarop we naar huis reden (na eerst nog langs dreambaby te gaan voor tutjes voor Emma) en we natuurlijk volop speelden met het nieuwe verworven speelgoed.

Abel is 5 jaar

Waarna het tijd was voor de boterhammekes met choco – jaja Abel mocht kiezen. En dan kwamen tante en nonkel toe met nog een kadootje voor Abel: Ruimteschip -ja, Abel mocht de naam kiezen. Een schattig poesje, halfbroer van onze Maurice. En toen ook oma ons vervoegde was het tijd voor taart!

Abel is 5 jaar Abel is 5 jaar

There is one comment

Comments are closed.