Verjaardag 6 jaar Sofie Lambrecht

Verjaardag 6 jaar Sofie Lambrecht

 

Vandaag vieren we feest!

Mijn derde kind, tweede zoon werd 6 jaar oud! Lieve lieve schat, Ik ben zo blij om jou in mijn leven te hebben. Je brengt me zoveel vreugde en liefde.

Je bent vrolijk, eerlijk, vol leven, liefdevol en enorm enthousiast.

Door jou leer ik werkelijk wat onvoorwaardelijk houden van is. Jou opvoeden is niet makkelijk. Jij hebt het niet makkelijk, ook al besef je dat niet. Moet ik daar blij om zijn of net niet? Ik weet het niet.

Ik maak me om jou heel erg veel zorgen. Dan kom jij met een grote glimlach op me afgelopen, je geeft me een super dikke knuffel en dan ben ik ze vergeten. Wat de toekomst ook zal brengen voor ons. Ik kan je met alles wat ik heb beloven dat ik er alles aan zal doen om er het beste van te maken. Ik ben er voor je, altijd.

En lieve schat, ik geloof in jou.

Heel erg veel liefs, Je mama


Hij kreeg een Cars smartwatch van VTECH en is daar énorm blij mee! Vanavond gaan we, zoals gewoonlijk, samen met hem naar Dreamland en dan mag hij ook nog eens zelf een cadeau kiezen.

Meer lezen over een dergelijke Smartwatch doe je hier, deze van Cars is volledig aangepast aan het Cars thema, zoals de spelletjes en de wallpaper.

Deel in de feestvreugde AFGELOPEN

Wij delen graag in de feestvreugde en daarom mag ik, als ambassadrice van VTECH, aan één van mijn lezers een Cars Smartwatch weggeven!

Het enige dat je daarvoor moet doen is hieronder een comment geven. Veel succes!

De wedstrijd loopt af op 7 mei 2018 20u. De winnaar krijgt een email en zal hier vermeld worden. Melissa!