Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie’s tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als ‘vuilnis’ ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn. Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.

Vandaag zag ik samen met deze te gekke bende Toy Story 4!

Kan je raden in welke Toy Story figuren wij verkleed zijn?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sofie ♥️ Momlife (@sofie_lambrecht_) op


Toy Story 4 is super leuk. De film is nu nog meer gebaseerd op het speelgoed zelf en net iets minder op het kindje, naar mijn gevoel toch. Hij is super leuk, er zit enorm veel humor in – ook veel meer naar volwassenen toe in vergelijking met de vorige drie films. Af en toe zitten er wat enge momenten in, maar geen één van onze vijf kinderen vond dit een té groot probleem. Toy Story 4 is fun, grappig en opnieuw met een mooie boodschap.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sofie ♥️ Momlife (@sofie_lambrecht_) op

Qua leeftijd is het een beetje afhankelijk hoe vlug het kindje bang is. Wij zagen hem met onze vijf kinderen tussen 9 en 3 jaar oud. Voor Abel en Emma van 9 en 8 jaar oud was het geen probleem, ze kunnen beiden (vooral Emma) wel eens bang zijn maar bij deze film ging het precies wel. De jongste, Anna van 3 jaar, deed het ook enorm goed! Ik had het erger verwacht want er zit wel een eng stukje in met een oude handpop die enorm griezelig over komt. Over het algemeen is de film enorm leuk om naar te kijken, er zit super veel humor in en voorzie maar in enkele zakdoekjes.

Ik vind de film anders dan de vorige drie, ben. Ik ben super blij dat ze deze nog gemaakt hebben.

Toy Story 4 is beschikbaar op Dvd en Blu-ray.

Ralph Breaks the Internet

Comments are closed.