Samen met de drie jongste kinderen, mijn man en twee vrienden trok ik naar Aquapark Bellewaerde! We keken er al even naar uit want een tof Aquapark op 20 min rijden van ons huis zag ik super graag komen! We zijn allemaal waterratten dus we testen dit super graag uit. Veel verdriet van de twee oudste kinderen die op schoolreis waren en dus helaas niet mee konden gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sofie * Body Pos Mom (@sofie_lambrecht_) op

Aquapark Bellewaerde

Bellewaerde Aquapark, da’s een spetterend avontuur voor jong en oud. Kom tot rust in een natuurlijke oase van groen en glijdt met het hele gezin van de ene waterattractie naar de andere.

Hou je kroost in het oog vanuit de jacuzzi

Het Aquapark Bellewaerde is niet enorm groot maar groot genoeg voor een volle namiddag plezier, je kan er ook wel een dag van maken hoor. Er is een heel grote houten constructie vol met waterspuiters en die geeft toegang tot een leuke glijbaan ook geschikt voor jonge kinderen. Dichtbij de bar is er een bambino bad voor de allerkleinsten met drie glijbanen en ook wat waterspuiten. Nabij deze twee baden die geschikt zijn voor jonge kinderen is er een jacuzzi voorzien waar de ouders in kunnen relaxen en toch hun kroost in het oog kunnen houden. Bellewaerde heeft dat goed gezien!

Aquapark Bellewarde veel plezier voor het hele gezin

Aquapark Bellewarde veel plezier voor het hele gezin

De eye catcher vind ik persoonlijk de lazy river

Natuurlijk is er nog meer, de eye catcher vind ik persoonlijk de lazy river die doorheen het Aquapark gaat, deze kan je rustig afdrijven met of zonder band. Onderweg kom je een klimmuur tegen, een jacuzzi, een kleine onderwaterwereld en emmers met water die kunnen omkantelen. Verder zijn er nog heel wat glijbanen en een mooie vormgeving!

Aquapark Bellewarde veel plezier voor het hele gezin

Een glijbaan als attractie in het Aquapark Bellewaerde

We houden van glijbanen en omdat we ook twee vrienden meehadden konden wij met een gerust hart de kinderen achterlaten in het Bambino bad en ze allemaal uittesten! Er zijn drie grote glijbanen, twee ervan zijn racers en die zijn identiek aan elkaar (gespiegeld) maar de allerleukste vond ik de Aquaventure, daar zit je met drie mensen in een ronde boot en beleef je werkelijk een attractie op het water! Een must-do. Oh en geen zorgen om de banden naar boven te sleuren want er is een systeem voorzien (daar kunnen de andere waterparken een voorbeeld aan nemen want zo’n band naar boven sleuren is immens lastig!).

Alle attracties kan je hier bekijken.

De Aquapark Bellewaerde Vlogpret