De Babyboombeurs in Brussel is weer enkele weken achter de rug. Ik was uitgenodigd door Thule voor een ontbijt en de onthulling van een nieuw product. Maxi-Cosi nodigde mij uit om hun producten nog wat beter te leren kennen en voor een heerlijk gezonde lunch. Bekijk hier enkele sfeerbeelden:

Thule Sleek

Thule introduceerde door Belle Perez de nieuwe stijlvolle en comfortabele kinderwagen: Thule Sleek. Ik heb van Thule een fietszitje en daar ben ik heel tevreden over. Met een wandelwagen van Thule heb ik zelf nog geen enkele ervaring.

Het Zweedse merk Thule lanceert een volledig nieuwe kinderwagen met vier wielen, Thule Sleek. Deze elegante en comfortabele kinderwagen is ideaal voor ouders die graag met hun baby of peuter op avontuur gaan in de stad.

Thule Sleek Sofie Lambrecht Mama Blog

Stadswandeling in stijl

Thule Sleek is stijlvol, slim en veilig. De moderne kinderwagen is lichtgewicht, makkelijk bestuurbaar en blinkt uit op het gebied van comfort voor ouder en kind. Thule Sleek is handig in gebruik en geeft je de mogelijkheid om het stadsleven te ontdekken met je kinderen.

Veelzijdig. Omdat jij dat ook bent.

Elke dag is anders en elk kind is anders. Om deze reden is de Thule Sleek gemakkelijk aan te passen naar ieders wensen en behoeften: vanaf baby’s geboorte groeit Thule Sleek mee. Thule Sleek kan je geheel eigen maken: voeg bijvoorbeeld een reiswieg, autostoeltje of extra zitje voor je andere kleine toe. Kies voor de mogelijkheid om op stap te gaan met één, twee of drie kinderen dankzij de vele uitbreidingsmogelijkheden. En bepaal of het kinderwagenzitje naar voren of juist richting de ouder geplaatst wordt. De mogelijkheden zijn veelzijdig, eindeloos en bieden je al het comfort om de Thule Sleek perfect aan te passen naar je wensen.

Thule Sleek Sofie Lambrecht Mama Blog

 

Kwaliteit en veiligheid op vier wielen

Het Zweedse Thule neemt geen genoegen met minder en streeft altijd naar perfectie op het gebied van design, flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid. Thule Sleek is immers een product dat het meest waardevolle bezit veilig moet vervoeren. De kinderwagen is daarom uitgebreid getest om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen en ervoor te zorgen dat de kinderwagen jaren meegaat. Met deThule Sleek is elke wandeling een plezier voor ouder en kind met garantie op comfort en veiligheid.

Thule Sleek is verkrijgbaar in vijf kleuren – Grey Melange, Midnight Black, Shadow Grey, Navy Blue, en Energy Red – en heeft een scala aan bijpassende accessoires om eindeloos mee te combineren.Thule Sleek wordt standaard geleverd met een volwaardige reiswieg en peuterzitting. Deze combinatie is voor de consument verkrijgbaar in diverse speciaalzaken (o.a. Paradisio, Baby-Dump, Kinderplaneet) vanaf juli 2018 voor een verkoopadviesprijs van €1049,95.

Maxi-Cosi

Ik ben grote fan van Maxi-Cosi bij hen weet je gewoon echt zeker dat je kwaliteit vast hebt! Zo hebben wij de baby-autostoel van hen maar ook de kleuterstoel RodiFix Air en mijn zus heeft de Maxi-Cosi Nova waar ze enorm tevreden van is. Hun producten zijn altijd mooi en enorm veilig. Wist je trouwens al dat ze als eersten een baby-autostoel op de markt hebben met airbags? Bekijk zeker mijn artikel erover!

Maxi-Cosi Nova Mama ABC Blog

Super Mom juwelen

Tussen Thule en Maxi-Cosi door deed ik samen met Nele een rondje Babyboombeurs en we zagen opeens een pot augurken staan op een standje. Ik vond dat zo immens leuk gevonden dat we er meteen een kijkje namen en een gezellige babbel hadden. SPR MOM is een nieuw juwelenmerk gevestigd in Antwerpen en online. Ze maken juwelen voor mama’s en papa’s uit de beste materialen. Momenteel is dat voornamelijk goud. Nou, ik wil er wel eentje! Echt top dit. Neem zeker eens een kijkje op hun website.

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.