Wat zijn SmartGames ?

 1. SmartGames zijn ontworpen voor 1 speler die op elk moment en in alle vrijheid kunnen worden gespeeld. Perfect om kinderen te leren alleen plezier te hebben! Als je ook mee wilt doen, geen probleem! De oplossingen van sommige uitdagingen kunnen voor velen net zo leuk zijn!
 2. Eenvoudig te begrijpen games. De verschillende uitdagingen zijn verdeeld in evoluerende moeilijkheidsniveaus (maximum 4 of 5). Van “starter” tot “genie”, de uitdagingen zijn altijd interessant en passen zich geleidelijk aan aan ieders niveau.
 3. Het zijn logische games die al je  vaardigheden in daden omzetten: plaatsbepaling, probleemoplossing, geheugentraining en gebaarherkenning. Ouders kunnen het spel kiezen op basis van de behoeften van hun kinderen.
 4. Het opruimen van de spelen is gemakkelijk. Ben je het gewoon om urenlang te zoeken naar een puzzelstukje? Dat is nu voorbij dankzij SmartGames! Alle spelen bevatten een opbergdoos die geschikt is om de spelen netjes op te bergen.
 5. SmartGames heeft met zijn spelen al verschillende prijzen gewonnen. Ze zijn met de grootste zorg ontworpen en gemaakt uit kwaliteitsmateriaal dat het in staat stelt om een tijdje mee te gaan. Bovendien bevatten de games zoveel uitdagingen dat er eindeloos mee gespeeld kan worden.
 6. Een uitgebreid assortiment voor alle leeftijden en alle voorkeuren. SmartGames biedt games voor kinderen vanaf 3 jaar oud, maar de meeste zijn gericht op tieners en volwassenen (van 7 tot 99 jaar oud). Met SmartGames is er geen generatiekloof omdat iedereen kan deelnemen.

Uitgetest door mijn kinderen

SmartGames Mama ABC Blog

Dinosaurs Mystic Islands vanaf 6 jaar

Dit spelletje is een hit bij mijn vijf – bijna zes jarige zoon. Hij heeft er bijna de leeftijd voor en snapt ook al wat er moet gebeuren. De oudere zus van zeven jaar helpt hem er ook enorm graag bij. Een tof spelletje, leuke kleurtjes, mooi vormgegeven en het biedt een toffe uitdaging! Het leuke is dat er heel veel opdrachten zijn in verschillende niveau’s, dus het gaat echt lang mee en verveelt nooit. Ook mijn jongste zoon, vier jaar, kan er uren mee spelen – maar dan gewoon zijn eigen verzonnen spelletje!

SmartGames Mama ABC Blog

Plaats de eilanden en red zo de groene dinos!

Blijf geconcentreerd en herbeleef het Jura-tijdperk. Dinosaurs: Mystic Islands is een fascinerend spel waarin je de puzzelstukken met de eilanden zo moet plaatsen dat de groene planteneters niet samen staan met de rode vleeseters. Kan je de 80 opdrachten aan en slaag je erin de lieve dino’s te redden van de T-rex’en?

Kijk hier voor meer uitleg en om de SmartGame te  kopen.

SmartGames Mama ABC Blog

Temple Connection vanaf 7 jaar

Het duurde even voor mijn acht jarig zoon ermee weg was maar eens hij het doorhad was hij niet meer te stoppen! Hij heeft gespeeld tot hij alles uit had en vond het geweldig leuk! Ik moet zeggen dat ik het ook best wel moeilijk vind, het gaat niet in 1-2-3! Je wordt uitgedaagd en dat is geweldig leuk.

SmartGames Mama ABC Blog

Bouw wegen en bruggen en verbind de tempels!

Kan jij het oeroude mysterie van de tempels ontrafelen? Welke puzzelstukken heb je nodig om de 80 opdrachten op te lossen? Plaats de juiste wegen en bruggen op het spelbord en verbind de tempels met elkaar. Maar let op! Het pad dat naar wijsheid leidt is zelden een rechte weg.

 • Speelplezier voor jong én oud
 • 80 opdrachten, van makkelijk tot moeilijk
 • Planning, logisch & probleemoplossend denken
 • Leeftijd vanaf 7 jaar

Kijk hier voor meer uitleg en om de SmartGame te  kopen.

Algemene indruk over SmartGames

 • Er is altijd over nagedacht, het spel zit heel goed in elkaar, spreekt de kinderen aan qua onderwerp en kleuren.
 • Stevig en kwaliteitsvol.
 • Veel opdrachten in verschillende moeilijkheidsgraad.
 • Zelfstandig spelen, ontdekken en groeien.

There is one comment

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.