Review RAU Cosmetics Appelmoes Bruisballen Chocolade MamaABC mama blog

Ik hou van een heerlijke warm bad als ultiem me-time. Ook hou ik ervan om mezelf eens te verwennen met een verzorgend maskertje, een heerlijk gezichtscrème achteraf … Ik kan daar zo van genieten. Ook ‘s morgens in de badkamer als ik mijn dagcrème opbreng of als ik gewoon in huis aan het opruimen ben gebruik ik ook wel eens een maskertje. Allemaal kleine stiekeme me-time momentjes. Kleine momentjes die toch veel doen. Daarom was ik ook zo blij dat ik van RAU Cosmetics enkele producten met testen.

RAU Cosmetics

RAU Cosmetics staat voor “Verzorgd, Natuurlijk & Stralend”. In de producten van RAU Cosmetics zitten geen parabenen of minerale oliën. Dit zorgt ervoor dat RAU Cosmetics toegankelijk is voor iedereen. Ze streven ervoor om de kwaliteit en de prijs uitermate goed op elkaar af te stemmen. Veel kwaliteit voor zo’n laag mogelijke prijs.

Ik, gelukkig dat ik ben, mocht enkele producten uitkiezen om te gaan testen. Blij als een kind begon ik de website af te speuren. Na een heel onderzoek koos ik er 5 producten uit.

Argan Shaker Mask

Dit masker is een peel-off masker op basis van Argan en Ghassoul klei.

Ik koos dit masker uit omdat het werkt tegen onzuiverheden en de uitstraling nog meer doet stralen. Altijd leuk, toch. Ik vond het ook wel eens leuk om zo’n shaker mask uit te testen. Je krijgt namelijk een zakje aangeleverd én een shakertje. Het werkt op zich heel erg simpel: Je neemt 100 ml water doet er de inhoud van het zakje bij en shaken maar! Wel waarschuwen ze dat je daarna het masker meteen moet opbrengen. Dus dat deed ik dan maar. Ik merkte wel op dat de inhoud van het masker meer dan genoeg is. De volgende keer neem ik de helft van het water en de helft van het poeder. Dan kan ik het zeker 2 keer gebruiken. Het is namelijk een heel erg prettig masker. Fijn om op te smeren, fijn om te voelen tijdens en erna. Ja, ik ben fan!

Review RAU Cosmetics Appelmoes Bruisballen Chocolade MamaABC mama blog

Silvercream

Deze speciale crème is voor onzuivere huid met microsilver, zink, salvia & urea. Nee, ook ik weet niet wat dat allemaal is. Maar als ik dan lees dat het ook kalmerend en verzachtend werkt. Het werkt zelfs actief tegen acne. Nou, dat wou ik zeker eens uitproberen. Niet dat ik vaak last heb van acne toch heb ik regelmatig hier en daar een puistje. Niet tof!

De silvercream neemt ook na een paar dagen gebruik de roodheid weg. Dat heb ik echt gemerkt. Een blije gebruiker hier dus!

Oeh en ook niet onbelangrijk, de crème voelt heel fijn aan om op te brengen. Mijn huid neemt de crème goed op. Een toppertje.

Beyond Active Eye & Lipcream

Deze kocht ik vooral voor rond mijn ogen. Ik vind speciale oogcrème altijd heel fijn in gebruik. Ik was vooral benieuwd naar deze omdat ik die ook op mijn lippen mag gebruiken. De crème vind ik heel fijn rondom mijn ogen maar op de lippen gebruik ik hem liever niet. Ik vind de smaak niet fijn in mijn mond en ik ben daar heel gevoelig aan. Dus dit is voor mij nu enkel een oogcrème. Wel eentje dat ik met plezier gebruik.

Cream Peeling

Deze peeling belooft een diep reinigende en werkzame peeling. Het is een mechanische gezichtspeeling wat dus inhoud dat je ruime tijd de creme moet inmasseren. Afhankelijk van de toestand van je huid kan je dat net langer of minder lang doen . Een 10 tal minuutjes als gemiddelde. Nouja, ik moet zeggen dat ik 10 minuten toch lang vind. Misschien moet ik mij over 2 weken iemand zoeken die dat voor mij wil doen, mmmmm. Over de peeling zelf ben ik wel heel tevreden ook merk ik daarna het verschil op als ik het volgende product aanbreng. Ik merk dat het volgende product beter en vlugger opgenomen wordt door mijn huid. Dat is toch een deel van de bedoeling, dus geslaagd.

Mineral Mask

Een gezichtsmasker tegen onzuivere huid en mee-eters met Rügener krijt. Ja, ik koos nog een masker uit. Ik heb een zwak voor gezichtsmaskers dus waarom niet hé. Dit masker moet je niet shaken maar gewoon oppompen uitsmeren. Het voordeel daarvan is dat je gewoon precies kan nemen hoeveel je nodig hebt. Ook dit is voor mij een heel fijn masker in gebruik en na-gevoel. Oh dit masker is trouwens ideaal voor tijdens de zomer, het is namelijk zweetremmend! Hoe handig is dat.

 

Samenvatting

Argan Shaker Mask, peel-off masker van Argan en Ghassoul klei
9,95 euro voor 25 gram
Deze is een van mijn favoriete producten tot nu toe bij RAU Cosmetics.

Silvercream, speciale crème voor onzuiver huid met microsilver, zink, salvia & urea
4,00 euro voor 5 mm
Yup, ook zeker een toppertje.

Beyond Active Eye & Lipcream, uit het beste van de natuur
24,95 euro voor 15 ml
De crème vind ik heel fijn rondom mijn ogen maar op de lippen gebruik ik hem liever niet.

Cream Peeling, diepe reiniging door natuurlijke polijstkorreltjes
17,10 euro voor 50 ml
Fijne werking maar de aanbevolen 10 minuten inmasseren vind ik wat veel, persoonlijk.

Mineral Mask, gezichtsmasker tegen onzuivere huid en mee-eters met Rügener krijt
29,95 euro voor 50 ml
Het is een gewoon fijn masker.

Kortingscode

Als je zelf wilt genieten van de verzorgingsproducten van RAU Cosmetics kan je de code “Sofielam” gebruiken en krijg je 5% korting! Hip hoi.

 

*Producten ontving ik van RAU Cosmetics om er een eerlijke mening over te geven.

Comments are closed.