Hier en daar zag je het al passeren. Ik mocht een maand lang samen met Danone bewuster en gezonder eten. Mijn insteek was dat gezond en bewuster eten ook makkelijk kan zijn! Ik geef graag nog even een compilatie en een extra recept!

Gezonde tussendoortjes met Danone

Wij maakten twee heerlijke tussen met Danone.

1 – Watermeloen pizza

Dit is een heel erg mooi, lekker en gezond tussendoortje. Ook goed te gebruiken als ontbijt! Kijk maar even hier hoe je daaraan begint.

Watermeloen Pizza Recept Sofie Lambrecht

Watermeloen Pizza Recept Sofie Lambrecht

Watermeloen Pizza Recept Sofie Lambrecht

2 – Gezonde en echt heel erg makkelijke ijsjes

Mijn kinderen zijn verzot op ijsjes. Ik maak deze geregeld zelf, makkelijk en je hebt controle over wat je er allemaal in stopt. Vaak zijn mijn kinderen wel iets teleurgesteld dat ze niet altijd zo zoet zijn als de gewone ijsjes. Nu, deze keer maakte ik ijsjes door Danone Fruix te gebruiken. De yoghurtjes vinden ze super lekker en de ijsjes zijn meer dan goedgekeurd!
Daarbij is het echt wel heeeeel erg makkelijk, gewoon yoghurt in een ijsjesvorm scheppen, paar uur in de vriezer en klaar! Je kan wel experimenteren met verschillende laagjes van verschillende smaken. Natuurlijk kan je er ook nog stukken fruit indoen.
Makkelijk, weinig werk en overheerlijk! De gouden tip voor ijsjes deze zomer zou ik wel durven zeggen. Geen enkele reden om het niet te doen!

De Danone Fruix is dan nog eens zonder kleurstoffen, zonder kunstmatige aroma’s en zonder bewaarmiddelen.

Danone Fruix Ijsjes Sofie Lambrecht

Danone Fruix Ijsjes Sofie Lambrecht

Danone Fruix Ijsjes Sofie Lambrecht

Mijn favoriet ontbijt

Als ik bewust en gezond wil ontbijten grijp ik heel erg graag naar yoghurt. Het is lekker, makkelijk en je kan variëren zoveel je wil. Ik eet mijn yoghurt het liefst met twee soorten fruit, wat chiazaadjes en zelfgemaakte cruesli (klik voor recept). Het levert ook altijd heel mooie Instagram-waardige foto’s op.

Doorheen deze maand met Danone hebben mijn kinderen ook de cruesli en de havermout ontdekt. Nu eten ze veel vaker een yoghurt aangevuld met gezonde producten! Als mama ben ik daar enorm blij mee.

Weight Watchers Weekmenu Week drie Sofie Lambrecht

Extra receptje

Dit is echt super simpel, vlug klaar, overheerlijk en heel erg gezond!

Meng 30 gram havermout, 1 ei, 1 stick vanilla stevia, 1 potje Danone Original en 1 appel in kleine stukjes allemaal samen in een ovenschaaltje. Plaats het schaaltje voor 12 min in een airfryer (in gewone oven iets langer) van 180°. Echt super lekker, als ontbijt, als toetje of gewoon tussendoor omdat het kan!

Danone Recept Sofie Lambrecht

Gezonde Brunch

Als afsluiter kregen we van Danone een heerlijk gevarieerde Brunch cadeau. Deze aten wij op samen met mijn schoonouders en een tante. We hebben allemaal enorm gesmuld zonder schuldgevoel! Enkele beelden kan je hier en hier zien.

Danone Brunch Sofie Lambrecht

Dank je wel Danone voor deze maand vol bewuste momentjes! Het gaf ons als gezin zeker inspiratie om verder bewuster en gezonder te eten.


Hoe ik denk over samenwerkingen lees je hier.

There is one comment

Comments are closed.