playmobil-kristallen-paleis

Onze dochter is echt een pro in rollenspellen. Ze doet het al sinds de eerste kleuterklas heel erg goed en heel erg veel. Nu nog is dat haar favoriete bezigheid, thuis en in de klas. Ook kan ze zich uren bezighouden met kleine poppendingetjes! Het is echt een zaligheid om haar bezig te zien.

Playmobil kristallen paleis

Toen ze op het verjaardagsfeestje het playmobil kristallen paleis cadeau kreeg was dat direct een echte hit! Kleine dingetjes check en rollenspellen dubbele check. De prinsessen beleven volledige avonturen én ze deden mee aan de enige echte k3 zoekt k3, met gezang en jury commentaren er gratis bovenop. Hilarisch om stiekem mee te luisteren. Ze zou dat niet slecht doen in de jury.

playmobil-kristallen-paleis-1

Emma houdt zich super graag bezig met alles netjes te maken. Zorgen dat alles er mooi en goed uitziet tot in de kleine details. Ze bekijkt uitvoerig waar ze de bloemtjes kan plaatsen en dekt de tafel heel zorgvuldig. Heel goed voor de fijne motoriek met al die kleine prutskes.

playmobil-kristallen-paleis-3

Nadeel is ook wel dat die kleine prutskes vlug kunnen verdwijnen. Zeker met een 2 jarige peuter die het heel erg leuk vindt om alles af te breken, de bloemetjes in de bomen zijn gewoon te uitnodigend. Hij denkt misschien ook wel: het is toch herfst! En dat je voorzichtig moet zijn als je stofzuigt. Voordeel van die kleine prutskes is dan weer dat ze in een simpel doosje passen.

playmobil-kristallen-paleis-2

Oh en het paleis heeft het ideale formaat om een hangoortje in kwijt te kunnen. Ideaal! Ons Marsepeintje vertoeft er heel graag en ziet het echt als zijn eigenste buitenverblijfje. Wel in de gaten houden want de kandelaars aan de muren nodigen nogal uit om op te knagen.

playmobil-kristallen-paleis-4

Zo’n konijn is wel niet goed voor den interieur. Het is nogal een olifant in een porseleinwinkel.

playmobil-kristallen-paleis-5

Tip

Mocht je van plan zijn dit te kopen voor de sint of andere gelegenheid stop het paleis al op voorhand ineen. Want met een ongeduldige prinses daaraan beginnen is nogal niet zo goed voor het stressniveau van alle partijen.

There are 6 comments Reageer!

Comments are closed.