verjaardagsfeest-ballonnen

Afgelopen zondag was het eindelijk zover! Het ballonnenfeest. Een vierdubbel verjaardagsfeestje voor al onze kindjes. Het was heel erg geslaagd en gezellig. De kinderen zijn super verwend geweest met heel erg veel toettoet autootjes, lego, knikkerbanen, Elsa poppen en boekjes en nog van alles wat. Heerlijke kadootjes maar vooral heerlijke mensen. Een huis vol gezellige drukte.

verjaardagsfeest-ballonnen-dessert-buffet-1verjaardagsfeest-ballonnen-dessert-buffet-4

De kinderen hebben het ook bijzonder goed gedaan. Abel wou zoals gewoonlijk in zijn pyjama blijven, wat mag van ons. Emma moest heel erg wennen aan de drukte in huis en bleef de eerste uren rond mij hangen. Pas nadat ze al haar kadootjes opengedaan had en dus wist wat er allemaal inzat vond ze een beetje de rust. Adam en Eden hebben vooral gespeeld.

verjaardagsfeest-ballonnen-dessert-buffet-2verjaardagsfeest-ballonnen-dessert-buffet-3

Ik had zoals gewoonlijk voor elk kind een taart/cake gemaakt. Dan hadden ze allemaal hun eigen momentje waar ze omringd door hun meter(s)/peter(s) de kaarsjes mochten uitblazen. Emma had er niet zoveel zin in, gelukkig konden haar meter en peter het voor haar doen. Adam daarentegen keek er echt naar uit en wou persé zelf zijn kaarsjes in zijn speculaascake stoppen. En er ook terug uithalen. Eden had meer interesse voor de snoepjes en snapte er verder niet zoveel van. Hij vond het eerder tijdverlies.

verjaardagsfeest-ballonnen-dessert-buffet-7verjaardagsfeest-ballonnen-dessert-buffet-5verjaardagsfeest-ballonnen-dessert-buffet-6verjaardagsfeest-ballonnen-dessert-buffet-8

Het was echt een geslaagd ballonnenfeest voor alle 4 onze kinderen.

There are 14 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.