persoonlijke-video-van-sint-mamaabc-mama-abc-blog-2

Sinterklaas komt dichterbij. Ben je al helemaal klaar ervoor of ben je al aan het panikeren wat je nog allemaal moet kopen of regelen? Nou, dit hier is een super leuke tip!

Video van Sint

Nou, als Belg zijnde kende ik dit helemaal niet. Toch bestaat Video van Sint al 8 jaar en is het echt een super groot succes in Nederland. Toen ik het voorstel kreeg om het zelf eens te proberen zei ik geen nee! Dus ik ging aan de slag. Op zich is het heel makkelijk, enkel wat werk.

Persoonlijke video van sint mamaabc mama abc blog

Hoe werkt het

De video maken

1 – Ga naar de website http://www.videovansint.nl daar kan je al heel wat uitleg vinden, je kan er reviews en video’s bekijken. Nou, ik ben niet zo van het “ik lees eerst alles voor ik begin”type dus ik klikte meteen door op “Maak videoboodschap”

Nu ik dat wel doe zie ik staan dat je zo’n video al maakt in 5 minuten tijd. Bij mij duurde dat zeker weten langer, maar het loont, het loont!

2 – Nou dan mocht ik gaan kiezen wat ik wou, een gewone download, de DVD of een bundel (download + DVD) daar staan ook de minimum prijzen bij (ja, dat loopt wel op als je een groot gezin hebt).  Ik mocht testen dus koos ik natuurlijk voor de bundel (het is trouwens zo eentje dat ik mag weggeven!)

3 – Dan kom je op scherm waar je alle gegevens kan invullen van de personen die aangesproken moeten worden op de video. Dit gaat over maximaal 8 personen. Dus 8 kindjes of 6 kindjes en 2 ouders of 4 kindjes, 2 ouders en 2 grootouders, … ook is er plaats voor een huisdier. Hiermee was ik toch wel een hele tijd zoet. Ik heb een video aangemaakt voor ons gezin, dus 7 personen. Ik moest voor elke persoon een mooie foto uitzoeken, bedenken wat ze goed konden, wat ze graag aten, hun hobby, …. het is een leuk werkje maar het duurt toch wel eventjes.

4 – Als je klaar bent met invullen kan je nog kiezen uit enkele leuke extra’s zoals 5 extra liedjes, een extra dvd kopie (handig als een nichtje meekijkt bijvoorbeeld), verjaardags video of een tekening dat je kan inscannen en daar komt dan ook een video van!

5 – Overzicht en betalen.

Persoonlijke video van sint mamaabc mama abc blog

Extra leuk

Wat ik zeker de moeite van het vermelden waard vind is dat als je de naam typt je opties krijgt qua uitspraak. Zo typte ik Abel en toen stond er enkel als optie: “Aabol” nou, zo spreken wij Abel niet uit. Dit kan je aanduiden en dan heb ik uitgelegd hoe wij het uitspreken. Dit zouden ze helemaal gratis inspreken. Toen we de dvd aankregen en ernaar keken klonk het helemaal goed!  Als je nu gaat kijken zie je bij Abel 2 opties staan, echt heel fijn die manier.

Dit is niet onze video:

Wat krijg je

Heel gauw krijg je de digitale versie in de mailbox. Dus je kan echt last minute dit maken, je moet wel rekening houden met enkele uurtjes wachttijd. Als er een naam nog ingesproken moet worden zal het natuurlijk nog wat langer duren. Ook kreeg ik super vlug de verschillende mails met de verjaardag boodschap. Deze kan ik gewoon bewaren tot hun verjaardag.

Een tijdje later kwam dan ook met de post het pakketje aan. De dvd zit in een gewone envelop, dus de kinderen kunnen niet raden dat er iets inzit van de Sint. Ideaal als je dat wil verborgen houden. Samen met de DVD zit er een gratis gesigneerde postkaart en envelop uit Spanje bij.

 

Wat vonden wij ervan

Nou, dit is toch het belangrijkste deel? Ik ben niet zo’n type dat heel erg veel van de Sint houd, dus ik was benieuwd. We riepen op een rustig moment de kinderen allemaal samen en we gingen kijken. Enkel de oudste dochter was blij om de Sint te zien in het begin. De anderen keken, maar niet zo enthousiast. Tot op een bepaald moment Abel zijn foto in beeld kwam én er ook nog eens persoonlijke zaken werden verteld. Opeens was iedereen vol aandacht en zaten ze allemaal op het puntje van hun (spreekwoordelijke) stoel. Ik moet bekennen, de Sint had mij ook goed beet. Het is écht werkelijk heel goed gemaakt. Je wordt er zo in meegezogen, het is geweldig en een echte aanrader. Ik ben heel blij dat we nu zo’n persoonlijke dvd hebben liggen. Wat ik ook leuk vind eraan is dat het niet in 1 keer allemaal voorbij is per persoon, nee ze delen het op in stukjes zodat je verschillende momentjes persoonlijk aangesproken wordt. Toen ik mijn eindtotaal zag staan op de website dacht van oei dat is duur! Nu ik het eindresultaat én vooral de reacties van de kinderen zie vind ik het wel waard. Ja, ik ben een fan van Video van Sint.

Persoonlijke video van sint mamaabc mama abc blog

Win een Bundel Video van Sint – AFGELOPEN

Waarop je vast ook al wat zat te wachten, ik mag 1 Bundel Video van Sint weggeven aan mijn lezers.

Omdat ik zo enthousiast ben wil ik al mijn lezers alle kansen geven. Ik trek deze winactie open over meerdere kanalen. Je kan via elk kanaal meedingen, uiteindelijk gaan ze allemaal in 1 (denkbeeldige) pot en komt er 1 winnaar uit. Dus wil je eentje winnen voor je eigen gezin of om cadeau te doen? Dit kan je ervoor doen:

  • Geef een comment onder dit artikel en/of
  • Kijk op de facebookpagina wat je daar moet doen voor een kans en/of
  • Volg mij op twitter en retweet mijn tweet erover

Heel veel succes! De wedstrijd loopt af op 17 november 2016 20u. Daarna maak ik de winnaar overal bekend, indien mogelijk ook via een persoonlijke mail. De winnaar werd eentje die meedeed via facebook: Linda R.

*Dit is een samenwerking

There are 17 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.