Paascadeautjes Sofie Lambrecht Mama ABC

Yeah het is Pasen vandaag! Pasen is de ideale dag om hier een winactie te organiseren met passende producten + jullie onderaan door te sturen naar veel meer collega bloggers die allemaal ook iets weggeven! Hoe cool is dat. Dit artikel maakt deel uit van de Paashop, je gaat langs 25 bloggers en overal valt er een leuke prijs te winnen.

Voor wie mij niet kent

Als je hier voor het eerst komt langs hoppen en mij nog niet kent: Ik ben Sofie, 32 jaar en bijna 11 jaar getrouwd met mijn man. Samen hebben we vijf kinderen, drie jongens en twee meisje, tussen de acht en de twee jaar oud. Het is een drukke, luide maar heel erg gezellige bende. Ik schrijf op Mama ABC over het leven met kinderen, ik probeer te inspireren, bemoedigen en af en toe tips te delen uit mijn eigen ervaring. Ik ben heel creatief, dat zie je op mijn Instagram profiel. Ook komt reizen en uitstapjes hier vaak aan bod, ik hou ervan! Zowel met mijn gezin als met vriendinnen of mijn man. Af en toe komt er ook iets van knutselen of DIY voorbij. Wees welkom! Ohja, ik vind het ook super fijn om comments hier of op Facebook of Instagram te ontvangen en jou beter te leren kennen.

De paascadeautjes voor onze meter en peterkindjes

De cadeautjes voor onze meter en peterkindjes is nog geen traditie en we zien wel of het dat zal worden of niet. Vorige jaren gaven we niets speciaals aan die kinderen. Dit jaar voor het eerst, zowel mijn man als ik hebben een meter/peterkindje, volgend jaar Pasen heeft mijn man er twee! Dit jaar gaven we ook een paascadeautje aan het kindje van mijn zus, ik ben er dan wel geen meter van (snif snif) maar wel een kei fiere tante.

De magie van mijn naam boek Sofie Lambrecht Mama ABC Blog

De magie van mijn naam boek Sofie Lambrecht Mama ABC Blog

De magie van mijn naam boek Sofie Lambrecht Mama ABC Blog

De magie van mijn naam boek Sofie Lambrecht Mama ABC Blog

1 – Boek “De magie van mijn naam”

Elk kindje kreeg een gepersonaliseerd boek “De magie van mijn naam”. Het boek is geweldig fijn om te kunnen geven als meter of peter. Je moet bij het bestellen de naam van het kindje ingeven en dan wordt er een verhaal samengesteld over elke letter van de naam. Je kan kiezen tussen een jongen of een meisje qua hoofdfiguur en tussen verschillende haarkleuren. Zo kan je het boek echt personaliseren. Het is prachtig! Op de laatste pagina staan de betekenissen van alle letters samen, echt heel fijn om te lezen. Het is een heel waardevol en bijzonder boek, om voor altijd te koesteren.

De kwaliteit van het boek vind ik ook heel erg goed. Het is niet goedkoop maar het boek is de prijs wel waard. Wij kozen dan ook voor een harde kaft zodat het boek ook later als ze volwassen zijn nog altijd heel mooi in de boekenkast kan staan pronken. Ik ben ervan overtuigd dat ze dit boek, vooral later, heel erg gaan appreciëren. Ook heel leuk is dat je op de eerste bladzijde een persoonlijke boodschap kan schrijven.

Wil je zelf ook zo’n boekje cadeau doen? Dat kan heel makkelijk via hier.

VTECH Zoef Zoef Kim Kip en Kuiken Sofie Lambrecht Mama ABC Blog

2 – VTECH Zoef Zoef Kim Kip en Kuiken

Dit speelgoed van VTECH is gewoon kei tof. Het is super schattig, de kip maakt leuke geluidjes (die je kan afzetten). Ik vind VTECH Zoef Zoef echt zo ontzettend goed bij Pasen passen dat het er zeker bij moest! Het speelgoed van VTECH Zoef Zoef is ook gewoon het hele jaar door kei leuk. Mijn kinderen zijn er ontzettend fan van!

3 – Denksport Junior Van punt naar punt

Bram zijn metekindje is zes jaar oud dus ideaal om een Denksport Junior aan te geven. Mijn kinderen vinden het fantastische boekjes en ik denk dat het ook echt iets voor haar is. Ze krijgt van ons de “Van punt naar punt” versie, geschikt voor kinderen van vier tot zes jaar oud: ideaal. Mijn dochter van zeven vindt het ook een heel fijn boekje. Je moet eerst alle lettertjes verbinden en daarna kan je het inkleuren. Twee keer fun dus!

Paaseitjes LIDL Sofie Lambrecht Mama ABC Blog

Paaseitjes LIDL Sofie Lambrecht Mama ABC Blog

4 – Chocolade!

Natuurlijk horen er ook chocolade-eitjes bij! Wij kochten de halve LIDL leeg: Voor elk kind een grote chocolade paashaas en heel wat leuke eitjes. Lekker!

Paascadeautjes Sofie Lambrecht Mama ABC

Paascadeautjes Sofie Lambrecht Mama ABC

Winactie voor de Paashop AFGELOPEN

Ik geef een pakketje weg met een VTECH Zoef Zoef Kim Kip en Kuiken en 2 denksport boekjes: “Van punt naar punt” en “Mijn eerste woordlegger” + Eén boek “De magie van mijn naam” met harde kaft!

Mijn eerste woordlegger is voor kinderen tussen de acht en tien jaar. Mijn acht jarige zoon kan het best goed en hij kon het boekje voor een paar dagen niet aan de kant leggen. Hij moest en zou het allemaal oplossen!

Zo maak je kans

Deze paashop winactie is echt heel erg simpel. Je moet enkel maar een comment nalaten hier onder dit artikel. De actie loopt af op zaterdag 7 april om 20u. Ik maak de winnaar hier bekend (onder de comment) en hij/zij krijgt ook een privé mail. – De winnares is Fatima, zie comments.

Deelgenomen? Hop door!

Misschien ben je al aan het rondhoppen en dan werd je doorgestuurd van Roelina waar je twee combideals kan winnen voor een handgemaakte knuffeldoek én speendoekje van Noddles.

Ik mag je door laten hoppen naar Maddy van de blog meer met mama en daar win je een Sophie de giraf set.

Heel veel succes! En tot ziens.

There are 93 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.