Scribblenauts Showdown Review Sofie Lambrecht Mama ABC Blog

Scribblenauts Showdown Review Sofie Lambrecht Mama ABC Blog

Scribblenauts Showdown Review Sofie Lambrecht Mama ABC Blog

Scribblenauts Showdown Review Sofie Lambrecht Mama ABC Blog

Mijn zoontje van acht mocht het nieuwe spelletje van Warner Bros: Scribblenauts Showdown uittesten op zijn Nintendo Switch. Op de video kan je hem zien spelen en vertel ik een beetje meer over het spel Scribblenauts Showdown.

Wat is Scribblenauts Showdown

Scribblenauts™ Showdown biedt leuk en fantasierijk speelplezier, met de humor waar de fans van Scribblenauts dol op zijn. Ook bevat het spel nieuwe sociale elementen om vrienden en familieleden uit te dagen,” aldus Steven Chiang, Executive Vice President, Production, Warner Bros. Interactive Entertainment. “In deze snelle party-speelwijze kan iedereen zijn creativiteit op de proef stellen, ongeacht zijn of haar vaardigheidsniveau.”

Showdown-Modus

In de showdown-modus voor maximaal vier spelers moet je door middel van een op kaarten gebaseerde strategie en je creatieve vaardigheid zien te winnen. Voor de woordspelletjes moet het beste voorwerp of personage uit het uitgebreide Scribblenauts™-woordenboek met meer dan 30.000 woorden worden gehaald om een tegenstander te overtreffen. In de snelheidspelletjes wordt de speler die het eerst een bepaalde opdracht voltooid beloond. Je vorderingen worden op een spelbordachtige kaart weergegeven. Er zijn diverse manieren om een achterstand in te halen, dus iedereen heeft de kans om te winnen. Hierdoor blijft het spannend tot het einde!

Versus-modus

In de versus-modus kunnen twee spelers het tegen elkaar opnemen in meer dan 25 minispelletjes, die per sessie verschillen. De minispelletjes zijn ook geschikt voor één speler. De versus-modus biedt ononderbroken speelplezier doordat spelers aan het eind van elk spel worden gewisseld.

Sandbox-modus

n de Sandbox-modus, de favoriete creatieve speelplaats uit de Scribblenauts™-serie, kun je alleen of met een andere speler in acht nieuwe levels opdrachten oplossen door een willekeurig voorwerp op te roepen en verborgen starites en prestaties winnen. Laat je creativiteit de vrije loop door jouw denkbeeldige creaties op onvoorspelbare manieren te zien reageren.

Onze conclusie

Mijn zoon speelt er graag mee. Het is ideaal om tussendoor eventjes te spelen, je kan makkelijk zelf beslissen of je langer of juist kort wil spelen. Het leukste vindt hij dat je zelf een Scribblenaut kan “ontwerpen” en dat hij met iemand samen kan spelen. Het is een heel fijn spelletje, zowel voor kindjes als tijdens een feestje met kindjes maar ook met volwassenen. Het maakt de interactie makkelijk en open tussen verschillende mensen.

Comments are closed.