Sommigen onder mijn volgers hebben het al gemerkt, ik ben namelijk opnieuw aan het vloggen! Begin dit jaar had ik het dagelijkse vloggen stopgezet omdat ik er geen tijd voor vond. Het vloggen, het filmen, op zich valt wel mee qua tijd zeker als het in mijn systeem zit om er regelmatig de camera bij te pakken. De filmpjes op mijn computer zetten, editen en renderen neemt heel wat meer tijd in beslag.

Mama ABC YouTube

Mamavlogster in België

Vloggen in België is nog niet zo bekend. Dat is trouwens ook een dingetje, ik zag nog zo goed als nooit iemand Vloggen in België waar het in Nederland wel heel gewoon is (of toch meer te zien) om mensen te zien rondlopen die zichzelf en de omgeving filmen. Nou, wen er maar aan want ik ga er opnieuw voor! Ik moet mezelf er nog altijd overzetten om te vloggen in de buurt van andere mensen, maar dat komt wel goed hoop ik. Mezelf zien en horen op scherm ben ik ondertussen wel al gewoon dus dat is wel fijn!

Mama ABC YouTube

Wat je kan verwachten van mijn filmpjes

Wel, op YouTube heb ik twee kanalen! Met eentje zou ik vast genoeg hebben hoor, maar ik hou van duidelijkheid en ik snap dat mensen die mij enkel willen volgen voor mijn dagelijks leven niets hebben aan het ene of helemaal geen fan zijn van dagelijkse vlogjes van een mama en een gezin daar ook niets van willen zien! Vandaar heb ik de beslissing gemaakt om twee kanalen te openen.

Mama ABC = Hierop staan filmpjes over specifieke onderwerpen zoals unboxing, speelgoed, een maskertje uittesten, ….
Vlog Mama ABC = Op dit kanaal staan de gewone vlogs over mijn dagelijkse leven. Ik neem jullie gedurende de hele dag mee met mij, wat ik doe, denk en nog veel meer.

Q&A

Nu is mijn vraag aan jullie: Hebben jullie specifieke onderwerpen of dingen dat jullie willen zien en horen via een filmpje? Wat moet ik filmen over mijn dag? Moet ik eens een specifieke video opnemen over een bepaald ding of onderwerp? Shoot! Let me know.

Veel liefs,
Sofie